Beachgolf

Niet afslaan op een pas gemaaide green maar op een van de breedste stranden van Europa… Voor starters en ervaren golfers bieden wij een cursus afslaan of een uitgezet parcours langs onze fraaie kust. Deze originele en vooral gezellige variatie bleek al snel een succes te worden. Jaarlijks kiest het meerendeel van onze gasten het beachgolf in hun strandprogramma, als afwisseling op de wat meer actievere activiteiten.

Beachgolf de activiteit voor actieve en minder actieve deelnemers

Gewapend met een ijzer 3, 7 of 9 gaan de teams langs de, door ons uitgezette holes . Alle deelnemers krijgen een scoreformulier mee en de kortere alsmede de langere holes maken het een bijzondere ervaring voor zowel beginnende als meer ervaren golfers. Beachgolf is een perfecte activiteit voor actieve en minder actieve deelnemers in uw gezelschap.

Contactgegevens

WadEvents Terschelling is onderdeel van 'WadEvents'. De organisatie voor uw bedrijfsuitje of event op een van de Waddeneilanden.

Postadres 'WadEvents':
Steven Wiegmanlaan 21
8881 GH West-Terschelling (NL)

T: +31(0)562 - 850 180
M: +31(0)6 - 430 185 62
E: info@wadevents.nl

Nieuws & Recensies

Uitje Terschelling in de winter? Kan dat?

Vaak wordt aan ons gevraagd wat wij ’s winters doen, aangezien veel mensen Terschelling nog steeds zien als het eiland van de zomertoeristen. Veel mensen die Terschelling niet goed kennen, denken dat

11 december 2012 read more