Blokarten op Terschelling

De snelste funsport op het strand sinds 2004 en iedereen kan het nu eenvoudig leren! Jong en oud! Ervaren blokart instructeurs brengen je de kneepjes van het blokarten in korte tijd bij. Aandacht voor veiligheid staat hierbij voorop. De brede stranden van Terschelling bieden de perfecte locatie voor blokarten, ook wel strandzeilen genoemd.

Blokarten Terschelling = Snelheid, actie en behendigheid!!

Als u van wind en snelheid houdt, dan is blokart de sport voor u. Het is het aan uzelf om te bepalen hoe hard u durft te gaan. Sommigen zullen de 60 km per uur wel eens kunnen halen. Blokarten is snelheid, actie en behendigheid!!

Blokarten Terschelling: 100% veilig en vertrouwd

Blokarten Terschelling - Vebon GecertificeerdDit alles gebeurt natuurlijk 100% veilig, daarom werken wij alleen met VEBON gecertificeerde instructeurs en goedgekeurd materiaal. Verder zorgen wij bij lage temperaturen voor een speciaal warmtepak, zodat u er zelfs dan comfortabel bij zit.

Blokarten op Terschelling is erg goed te combineren in een strandprogramma met onder andere: beachgolf, brandingraften en powerkiten.

Contactgegevens

WadEvents Terschelling is onderdeel van 'WadEvents'. De organisatie voor uw bedrijfsuitje of event op een van de Waddeneilanden.

Postadres 'WadEvents':
Steven Wiegmanlaan 21
8881 GH West-Terschelling (NL)

T: +31(0)562 - 850 180
M: +31(0)6 - 430 185 62
E: info@wadevents.nl

Nieuws & Recensies

Uitje Terschelling in de winter? Kan dat?

Vaak wordt aan ons gevraagd wat wij ’s winters doen, aangezien veel mensen Terschelling nog steeds zien als het eiland van de zomertoeristen. Veel mensen die Terschelling niet goed kennen, denken dat

11 december 2012 read more