Crazy 88

WadEvents komt nu met het meest hilarische bedrijfsuitje van Nederland! Dit waanzinnige opdrachtenspel is gebaseerd op het spraakmakende BNN televisieprogramma Crazy 88, maar vertaald naar een Terschellingse variant.

Crazy 88 staat voor 88 (tè) gekke opdrachten, die binnen een bepaalde tijd dienen te worden uitgevoerd. Wij maken voor u een selectie uit deze 88 opdrachten en u voert ze uit. Te denken valt aan de opdrachten:

  • Verdien een euro als straatmuzikant op Terschelling.
  • Knuffel de vuurtoren van Terschelling
  • Exposeer een zelfgemaakt kunstwerk met spullen van het strand
  • Help een oud vrouwtje met oversteken

O, dit valt best mee hè? … Haha! Nou, maak uw borst maar nat!

De andere opdrachten zijn namelijk véél uitdagender, véél grappiger en vooral vééééél CRAZIER!!! U wordt op het eiland Terschelling opgesplitst in teams van 5 – 8 personen en op pad gestuurd met belachelijke, hilarische en soms educatieve opdrachten. De uitvoering van de opdrachten moet als bewijs worden vastgelegd met de filmcamera en dit alles ook nog eens binnen de aangegeven tijd! Kortom; welk team voert de meeste opdrachten het beste uit en scoort de meeste punten.

Beleef Crazy 88 thuis nog een keer: Dubbel pret!

Naderhand krijgt u van ons een compilatievideo van deze activiteit opgestuurd, zodat u thuis nog een keer kunt genieten van dit geweldige spel.

 

 

Contactgegevens

WadEvents Terschelling is onderdeel van 'WadEvents'. De organisatie voor uw bedrijfsuitje of event op een van de Waddeneilanden.

Postadres 'WadEvents':
Steven Wiegmanlaan 21
8881 GH West-Terschelling (NL)

T: +31(0)562 - 850 180
M: +31(0)6 - 430 185 62
E: info@wadevents.nl

Nieuws & Recensies

Uitje Terschelling in de winter? Kan dat?

Vaak wordt aan ons gevraagd wat wij ’s winters doen, aangezien veel mensen Terschelling nog steeds zien als het eiland van de zomertoeristen. Veel mensen die Terschelling niet goed kennen, denken dat

11 december 2012 read more