Golfsurfen

Golfsurfen op Terschelling?

Veel mensen zullen waarschijnlijk zeggen ‘daarvoor moet je naar het buitenland’. Dat is niet helemaal waar! Ook in Nederland kan men golfsurfen. Sterker nog, door de hoogte van de golfen in Nederland kan een prima basis worden gelegd voor een latere surfvakantie.

Leer golfsurfen op Terschelling

Ooit gedacht dat surfen te moeilijk is voor jou? Golfsurfen is erg leuk en is goed aan te leren. Ervaar hoe je onder begeleiding de beginselen van surfen binnen no time onder de knie krijgt!

Golfsurfen met uw bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest?

Samen met een team van enthousiaste gekwalificeerde instructeurs kunnen wij u en uw vrienden/collega’s een surfervaring bieden zoals die hoort te zijn! De zon, zee en het strand vormen het decor voor golfsurfen op Terscheling.

Contactgegevens

WadEvents Terschelling is onderdeel van 'WadEvents'. De organisatie voor uw bedrijfsuitje of event op een van de Waddeneilanden.

Postadres 'WadEvents':
Steven Wiegmanlaan 21
8881 GH West-Terschelling (NL)

T: +31(0)562 - 850 180
M: +31(0)6 - 430 185 62
E: info@wadevents.nl

Nieuws & Recensies

Uitje Terschelling in de winter? Kan dat?

Vaak wordt aan ons gevraagd wat wij ’s winters doen, aangezien veel mensen Terschelling nog steeds zien als het eiland van de zomertoeristen. Veel mensen die Terschelling niet goed kennen, denken dat

11 december 2012 read more