Powervliegeren

In nog geen uur leren we iedereen hoe u een vlieger (kite) de lucht in krijgt en hem daar houdt. Onze 2-lijns NASA-wings zijn bijzonder krachtige en snelle vliegers, die zeer  geschikt zijn voor zowel de beginnende als de ervaren ‘vliegeraar’..

Vliegeren met vrijwel elke windkracht

Wij zorgen ervoor dat er voor iedereen een geschikte powerkite is, zodat het voor iedereen mogelijk is om met vrijwel elke windkracht te vliegeren. powervliegeren is voor alle mensen die van wind, kracht en spanning houden.

Grote of kleine vlieger?

Na de instructie van onze ervaren instructeurs, kunt u met een groepje van ongeveer 3 personen zelf aan de slag met uw vlieger. Deelnemers die het liever wat rustiger aan willen doen kunnen kiezen voor een kleinere vlieger om zo het sturen goed onder de knie te krijgen. De meer ervaren ‘vliegeraar’ of waaghals krijgt van ons een wat groter exemplaar.

Powervliegeren is erg goed te combineren in een strandprogramma met onder andere:
beachgolfbrandingraften en blokarten

 

Contactgegevens

WadEvents Terschelling is onderdeel van 'WadEvents'. De organisatie voor uw bedrijfsuitje of event op een van de Waddeneilanden.

Postadres 'WadEvents':
Steven Wiegmanlaan 21
8881 GH West-Terschelling (NL)

T: +31(0)562 - 850 180
M: +31(0)6 - 430 185 62
E: info@wadevents.nl

Nieuws & Recensies

Uitje Terschelling in de winter? Kan dat?

Vaak wordt aan ons gevraagd wat wij ’s winters doen, aangezien veel mensen Terschelling nog steeds zien als het eiland van de zomertoeristen. Veel mensen die Terschelling niet goed kennen, denken dat

11 december 2012 read more