Ribvaren móet je ervaren!

Beleef de ultieme kick van het Powerboat gevoel. Ga de ontmoeting aan met de natuurlijke elementen en beleef de ultieme kick van het RIB varen. Een RIB prikkelt alle zintuigen, omdat men in een open boot heel laag ten opzichte van de zeespiegel zit. De omstandigheden op zee zijn uiteenlopend door wind, getij en golfhoogte! Het is fantastisch om je in de golven op zee te bevinden, soms lijken ze van alle kanten te komen, dus zet je maar schrap en zijn er geen golven dan kun je het gas echt helemaal opentrekken tot wel 90 km per uur. Met de RIB ervaart u een enorme dosis pure adrenaline!

RIBvaren voor de fun of als watertaxi in uw programma?

De goede vaareigenschappen, de grote mate van veiligheid en de grote manoeuvreerbaar bij hoge snelheden, maakt de RIB breed inzetbaar. U kunt de RIB gebruiken als spectaculaire activiteit tijdens uw bedrijfsuitje, maar natuurlijk ook als watertaxi van Harlingen naar Terschelling of visa versa.

Tip: De RIBboot inzetten als watertaxi op de terugreis zorgt voor een spectaculaire afsluiting van uw event.

Contactgegevens

WadEvents Terschelling is onderdeel van 'WadEvents'. De organisatie voor uw bedrijfsuitje of event op een van de Waddeneilanden.

Postadres 'WadEvents':
Steven Wiegmanlaan 21
8881 GH West-Terschelling (NL)

T: +31(0)562 - 850 180
M: +31(0)6 - 430 185 62
E: info@wadevents.nl

Nieuws & Recensies

Uitje Terschelling in de winter? Kan dat?

Vaak wordt aan ons gevraagd wat wij ’s winters doen, aangezien veel mensen Terschelling nog steeds zien als het eiland van de zomertoeristen. Veel mensen die Terschelling niet goed kennen, denken dat

11 december 2012 read more