Searaften

Met een groep van 6 tot 8 personen trotseert u de golven in een voor de zee ontwikkelde raft. Deze rafts zijn zeer wendbaar en stabiel. Droog houdt u het niet maar wij garanderen u een onvergetelijke ervaring.

Unieke en magische ervaring

Na de warming-up en een theoretische instructie op het strand, waarbij de basiskennis en veiligheidsaspecten een belangrijke rol spelen, gaan zij met u de Noordzee op. Vlak voor de kust van Terschelling zwemmen vaak zeehonden speels met de rafts mee. Een unieke en magische ervaring, die wij u en uw gasten natuurlijk niet willen onthouden.

Coastraften op Terschelling: 100 % veilig en vertrouwd

Dit alles gebeurt natuurlijk 100% veilig, daarom werken wij alleen met VEBON gecertificeerde instructeurs en goedgekeurd materiaal zoals wetsuits en zwemvesten.

 

Deze activiteit is prima te combineren in een strandprogramma met blokarten, powervliegeren en beachgolf

Contactgegevens

WadEvents Terschelling is onderdeel van 'WadEvents'. De organisatie voor uw bedrijfsuitje of event op een van de Waddeneilanden.

Postadres 'WadEvents':
Steven Wiegmanlaan 21
8881 GH West-Terschelling (NL)

T: +31(0)562 - 850 180
M: +31(0)6 - 430 185 62
E: info@wadevents.nl

Nieuws & Recensies

Uitje Terschelling in de winter? Kan dat?

Vaak wordt aan ons gevraagd wat wij ’s winters doen, aangezien veel mensen Terschelling nog steeds zien als het eiland van de zomertoeristen. Veel mensen die Terschelling niet goed kennen, denken dat

11 december 2012 read more