Een bedrijfsuitje op Terschelling organiseren?

Een uitdaging voor ons is de wensen van uw bedrijf om te zetten in een passend arrangement of perfect op maat gemaakt programma voor uw bedrijfsuitje op Terschelling. Wij organiseren zowel eenvoudige als super-de-luxe en spraakmakende bedrijfsuitjes van 10 tot ruim 500 personen.

  • Geheel vrijblijvend maken wij voor u een offerte op maat.
  • Wij hanteren een transparante werkmethode.
  • U vindt bij ons alles onder 1 dak; accommodatie, activiteiten, eten & drinken en inhoud.
  • Wij staan bekend om onze tot in de puntjes verzorgde programma’s op maat.

Niks gaat ons te ver om uw bedrijfsuitje Terschelling tot een waar succes te leiden.

Bedrijfsuitje Terschelling: Beleef het ongekende eilandgevoel

Gaat u een leuk bedrijfsuitje op Terschelling organiseren? Wij helpen u graag verder! Bij ons vindt u bedrijfsuitjes in verschillende soorten en maten. Wij verzorgen uitstapjes met daarin typische Terschellinger aspecten om het eiland te ontdekken. Een bedrijfsuitje kan bijvoorbeeld sportief, uniek, spannend, actief, exclusief en creatief zijn. U kunt hier ook specifieke activiteiten vinden zoals (strand)zeilen, GPS tocht, paintball, blokarten op het strand, of diverse workshops.

Stel samen met ons uw bedrijfsuitje op Terschelling samen

Rust, ruimte, het gevoel ver van huis te zijn en afstand te nemen van het dagelijkse leven… Wij verzorgen graag uw bedrijfsuitje op dit prachtige eiland Terschelling. Dit alles doen wij uitsluitend op maat en altijd in overleg.

Meer weten over bedrijfsuitje Terschelling?

Wilt u een leuk, gezellig en onvergetelijk bedrijfsuitje op het Waddeneiland Terschelling organiseren? Wij maken graag kennis met u! Laat uw gegevens achter in het contactformulier en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Vrijblijvend contact opnemen

Contactgegevens

WadEvents Terschelling is onderdeel van 'WadEvents'. De organisatie voor uw bedrijfsuitje of event op een van de Waddeneilanden.

Postadres 'WadEvents':
Steven Wiegmanlaan 21
8881 GH West-Terschelling (NL)

T: +31(0)562 - 850 180
M: +31(0)6 - 430 185 62
E: info@wadevents.nl

Nieuws & Recensies

Uitje Terschelling in de winter? Kan dat?

Vaak wordt aan ons gevraagd wat wij ’s winters doen, aangezien veel mensen Terschelling nog steeds zien als het eiland van de zomertoeristen. Veel mensen die Terschelling niet goed kennen, denken dat

11 december 2012 read more