Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 200+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 300+ personen
Home » Bedrijfsuitje Terschelling

Een bedrijfsuitje op Terschelling organiseren?

Perfect op maat gemaakt programma voor uw bedrijfsuitje op Terschelling

Bedrijfsuitje Terschelling

Perfect op maat gemaakt programma voor uw bedrijfsuitje op Terschelling


Activiteiten tijdens bedrijfsuitje Terschelling

Een bedrijfsuitje op Terschelling organiseren?

Een uitdaging voor ons is de wensen van uw bedrijf om te zetten in een passend arrangement of perfect op maat gemaakt programma voor uw bedrijfsuitje op Terschelling. Wij organiseren zowel eenvoudige als super-de-luxe en spraakmakende bedrijfsuitjes van 10 tot ruim 500 personen.

  • Geheel vrijblijvend maken wij voor u een offerte op maat.
  • Wij hanteren een transparante werkmethode.
  • U vindt bij ons alles onder 1 dak; accommodatie, activiteiten, eten & drinken en inhoud.
  • Wij staan bekend om onze tot in de puntjes verzorgde programma’s op maat.

Niks gaat ons te ver om uw bedrijfsuitje Terschelling tot een waar succes te leiden.

Vrijblijvend contact opnemen

Searaften Terschelling

Waarom Terschelling als locatie voor uw bedrijfsuitje?

Terschelling, met zijn adembenemende natuurlijke schoonheid en unieke eilandgevoel, biedt de perfecte setting voor uw bedrijfsuitje. De prachtige stranden, uitgestrekte duinen en schilderachtige dorpjes creëren een betoverende omgeving die uw team zeker zal inspireren. Ontsnap aan de drukte van het vasteland en omarm het eilandgevoel op Terschelling, waar vrijheid en avontuur samenkomen.

WadEvents, meer dan 15 jaar ervaring

Bij WadEvents begrijpen we het belang van een naadloos georganiseerd bedrijfsuitje op Terschelling. Met meer dan 15 jaar ervaring in het organiseren van evenementen op het eiland, zijn we uw betrouwbare partner.

Ons toegewijde team, met een diepgaande kennis van Terschelling, staat klaar om uw unieke bedrijfsuitje tot in de puntjes te verzorgen. Of het nu gaat om teambuilding, incentives, of personeelsuitjes, wij creëren een op maat gemaakt programma dat uw team nog lang zal bijblijven. Samen ontdekken we de schoonheid van Terschelling en zorgen we ervoor dat uw evenement een onvergetelijke ervaring wordt.

WadEvents in beeld

Gaat jullie volgende bedrijfsuitje ook naar Terschelling?


Zij hebben al een succesvol bedrijfsuitje beleefd


Sonneveld Group B.V.
Geweldig jubileumweekend op Terschelling
"Wij hebben een goede ervaring opgedaan met Wadevents. Alles was mogelijk, inzet was groot en we kunnen terugkijken op een geweldig jubileumweekend op Terschelling, dankzij het team van WadEvents."

‐ Sonneveld Group B.V.

De Vries en Verburg Bouw
Alle zorg uit handen
"WadEvents neemt alle zorg uit handen, overal wordt aan gedacht en alles is bespreekbaar bij Roelof en Tiada. Om in bouwtermen te blijven: een organisatie waar je op kunt bouwen."

‐ De Vries en Verburg Bouw

Golfsurfen met team

Bedrijfsuitje Terschelling: Beleef het ongekende eilandgevoel

Gaat u een leuk bedrijfsuitje op Terschelling organiseren? Wij helpen u graag verder! Bij ons vindt u bedrijfsuitjes in verschillende soorten en maten. Wij verzorgen uitstapjes met daarin typische Terschellinger aspecten om het eiland te ontdekken. Een bedrijfsuitje kan bijvoorbeeld sportief, uniek, spannend, actief, exclusief en creatief zijn. U kunt hier ook specifieke activiteiten vinden zoals (strand)zeilen, GPS tocht, paintball, blokarten op het strand, of diverse workshops.

Stel samen met ons uw bedrijfsuitje op Terschelling samen

Rust, ruimte, het gevoel ver van huis te zijn en afstand te nemen van het dagelijkse leven… Wij verzorgen graag uw bedrijfsuitje op dit prachtige eiland Terschelling. Dit alles doen wij uitsluitend op maat en altijd in overleg.

Meer weten over bedrijfsuitje Terschelling?

Wilt u een leuk, gezellig en onvergetelijk bedrijfsuitje op het Waddeneiland Terschelling organiseren? Wij maken graag kennis met u! Laat uw gegevens achter in het contactformulier en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Zij gingen u voor

Bedrijfsuitje naar Terschelling is geschikt voor kleine en grote organisaties


Sonneveld
Unilever
McCOY
NOM
De Vesting
KPMG
Bacardi
Deloitte
Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u om uw event plaats te laten vinden op Terschelling dan staan wij u graag vrijblijvend te woord. Wij denken graag met u mee om het verblijf op het eiland onvergetelijk te maken.

Direct contact opnemen Bel 0562-850180

Wat voor soort bedrijfsuitjes biedt WadEvents aan op Terschelling?

WadEvents Terschelling biedt een veelzijdig aanbod van bedrijfsuitjes aan, variërend van avontuurlijke activiteiten zoals blokarten op het strand en kajakken op zee tot relaxte opties zoals een kookworkshop met lokale ingrediënten of een culturele ontdekkingstocht. Elk bedrijfsuitje op Terschelling wordt op maat gemaakt, passend bij de cultuur en dynamiek van uw team.

Kunnen bedrijfsuitjes via WadEvents Terschelling worden aangepast aan onze bedrijfsdoelstellingen?

Natuurlijk, uw bedrijfsuitje op Terschelling kan volledig worden toegespitst op de doelstellingen van uw organisatie. Of het nu gaat om het verbeteren van teambinding, het vieren van behaalde successen of het stimuleren van uw medewerkers, we ontwerpen een ervaring die naadloos aansluit op uw wensen.

Regelt WadEvents Terschelling ook de accommodatie en het transport voor bedrijfsuitjes?

Zeker weten, als full-service evenementenbureau neemt WadEvents Terschelling alle organisatorische taken op zich, van accommodatie en catering tot vervoer. Wij zorgen voor een zorgeloos en volledig verzorgd bedrijfsuitje op Terschelling.

Wij bellen u terug

Niet gevonden waar u naar op zoek bent of heeft u nog vragen?
Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.