Weblog & Referenties

Uitje Terschelling in de winter? Kan dat?

Vaak wordt aan ons gevraagd wat wij ’s winters doen, aangezien veel mensen Terschelling nog steeds zien als het eiland van de zomertoeristen. Veel mensen die Terschelling niet goed kennen, denken dat er alleen in de maanden juli en augustus wat te beleven valt op Terschelling. Als ik dan vertel dat wij het juist die maanden niet overdreven druk hebben, dan kijken deze mensen me aan, alsof ze water zien branden.

(meer…)

Personeelsuitje de Veste

Op 26 november 2011 rond 9 uur scheepte het personeel van de Veste in op de Regina Andrea in Harlingen. Aan boord hadden zij twee uur de tijd om met elkaar te kletsen en zich voor te bereiden op hun informele samenzijn op ons prachtige eiland.

(meer…)

Bedrijfsuitje Videojet Technologies

Op 21 januari 2012 verwelkomden twee medewerkers van Evenementenbureau Terschelling de 60 medewerkers van Videojet Technologies bij de parkeeraccommodatie in Harlingen. Gezamenlijk liepen ze naar de ontvangst ruimte van Rederij-Doeksen, waar voor iedereen broodjes en wat snacks klaar stonden.

(meer…)

Contactgegevens

WadEvents Terschelling is onderdeel van 'WadEvents'. De organisatie voor uw bedrijfsuitje of event op een van de Waddeneilanden.

Postadres 'WadEvents':
Steven Wiegmanlaan 21
8881 GH West-Terschelling (NL)

T: +31(0)562 - 850 180
M: +31(0)6 - 430 185 62
E: info@wadevents.nl

Nieuws & Recensies

Uitje Terschelling in de winter? Kan dat?

Vaak wordt aan ons gevraagd wat wij ’s winters doen, aangezien veel mensen Terschelling nog steeds zien als het eiland van de zomertoeristen. Veel mensen die Terschelling niet goed kennen, denken dat

11 december 2012 read more