Congresbureau Terschelling

Terschelling: Ook het podium voor een succesvolle zakelijke bijeenkomst!

U wilt een zakelijke bijeenkomst met resultaat, liefst op een bijzondere locatie. Kom naar het prachtige eiland Terschelling en laat u verrassen door de vele mogelijkheden. Onze flexibele en pragmatische aanpak en het veelzijdige karakter van Terschelling maakt uw congres of meeting gegarandeerd een groot succes!

Full service congresbureau

Als full service bureau bieden wij maatwerk aan grote maar ook kleinere groepen. En door zowel in Harlingen als op zee gebruik te maken van de ontvangstruimtes en andere faciliteiten van onze partner Rederij Doeksen begint uw congres verrassend en wordt de reistijd efficiënt gebruikt.

De bijzondere eilander locaties werken inspirerend en verfrissend. En natuurlijk kan de doelstelling van uw congres of meeting extra worden ondersteund met specifieke eilander activiteiten zoals vliegeren, roeien, strandzeilen, mountainbiken of een borrel met een sterk verhaal in een duinpan.

Maatwerk Event

Wij leveren maatwerk op verschillende niveaus. Wij kunnen alleen de faciliteiten verzorgen, en de accommodaties maar ook het totaalconcept van uw meeting.

Neem vrijblijvend contact op

 

"De overtocht naar het eiland betekent geen tijdsverlies, integendeel! Gezien het resultaat van de meeting is het pure tijdswinst." Piet Noordenbos - Organisatieadviseur

Contactgegevens

WadEvents Terschelling is onderdeel van 'WadEvents'. De organisatie voor uw bedrijfsuitje of event op een van de Waddeneilanden.

Postadres 'WadEvents':
Steven Wiegmanlaan 21
8881 GH West-Terschelling (NL)

T: +31(0)562 - 850 180
M: +31(0)6 - 430 185 62
E: info@wadevents.nl

Nieuws & Recensies

Uitje Terschelling in de winter? Kan dat?

Vaak wordt aan ons gevraagd wat wij ’s winters doen, aangezien veel mensen Terschelling nog steeds zien als het eiland van de zomertoeristen. Veel mensen die Terschelling niet goed kennen, denken dat

11 december 2012 read more