Catering

WadEvents Terschelling verzorgt tijdens uw event met veel plezier uw natjes en droogjes. Alles is mogelijk, van een simpele lunch geserveerd op het goudgele strand van Terschelling tot een 5 gangen diner in uw hotel. Niks gaat ons te ver, wij willen u die onvergetelijke dag(en) bezorgen en beseffen ons dat de catering daarbij van groot belang is. Hieronder vindt u een selectie van onze meest populaire mogelijkheden:

  • Terschellinger lunch geserveerd in de duinen (met zijn allen lekker lunchen in het duin)
  • Niet mokken, lekker wokken! (wij huren een restaurant voor u af en u kunt daar met zijn allen wokken)
  • Eten in het donker (eten in het pikkedonker, waarbij de obers u met nachtkijkers op bedienen en u alleen maar door goed te proeven kunt raden wat u eet).
  • Indoor of outdoor barbecuen (in de natuur of binnen onder een afzuiginstallatie lekker uw eigen stukken vlees grillen).

Bovenstaande is slechts een kleine greep uit de mogelijkheden die wij hebben met betrekking tot het regelen van uw catering. Ook denken wij graag mee om uw event af te sluiten met een knallend eindfeest. Wat dacht u van een spetterend personeelsfeest waarbij uw zakelijke huisstijl terugkomt in het uitnodigingstraject en de decoratie? Of dat ene themafeest waar u al zo lang naar uitkijkt, maar nog nooit heeft durven organiseren

Contactgegevens

WadEvents Terschelling is onderdeel van 'WadEvents'. De organisatie voor uw bedrijfsuitje of event op een van de Waddeneilanden.

Postadres 'WadEvents':
Steven Wiegmanlaan 21
8881 GH West-Terschelling (NL)

T: +31(0)562 - 850 180
M: +31(0)6 - 430 185 62
E: info@wadevents.nl

Nieuws & Recensies

Uitje Terschelling in de winter? Kan dat?

Vaak wordt aan ons gevraagd wat wij ’s winters doen, aangezien veel mensen Terschelling nog steeds zien als het eiland van de zomertoeristen. Veel mensen die Terschelling niet goed kennen, denken dat

11 december 2012 read more