Activiteiten in een maatwerk programma

Sportieve activiteiten op het strand

Wij verzorgen uw activiteiten op Terschelling. Dit kan gaan om sportieve activiteiten op het strand zoals, Blokarten, Powerkiten, Beachgolven en of Brandingraften.

Licht sportieve activiteiten

Bij deze acitiviteiten denken we aan een wandeltocht door de Terschellinger bossen onder leiding van een boswachter, of aan het spelen van een potje boerengolf met uw collega’s. Misschien vindt u het leuk om tijdens uw event te lasergamen. Alles is mogelijk, u vraagt wij draaien.

Teambuilding

Wij hebben meerdere programma’s klaarliggen om door middel van teambuilding de banden binnen uw bedrijf onderling te versterken. Vraag naar de mogelijkheden.

Lekker relaxed

Als het gaat om een relaxmoment hebben wij verrassende ideeën om dit te realiseren. Wat denk u van een heerlijke professionele massage op het strand met de ruisende zee als achtergrond geluid. Van privé sauna tot volledige relaxbehandeling. Niets is ons teveel om u te verrassen.

Mooi Terschelling

Wij bieden u alle mogelijkheden om volledig van de schoonheid van Terschelling te genieten en het eiland te ontdekken. Dit kan zelfstandig met behulp van een GPS, of onder begeleiding van een gids. U zult de vele mooie plekken van ons prachtige eiland zien, met bijvoorbeeld een excursie naar de cranberry velden.

Contactgegevens

WadEvents Terschelling is onderdeel van 'WadEvents'. De organisatie voor uw bedrijfsuitje of event op een van de Waddeneilanden.

Postadres 'WadEvents':
Steven Wiegmanlaan 21
8881 GH West-Terschelling (NL)

T: +31(0)562 - 850 180
M: +31(0)6 - 430 185 62
E: info@wadevents.nl

Nieuws & Recensies

Uitje Terschelling in de winter? Kan dat?

Vaak wordt aan ons gevraagd wat wij ’s winters doen, aangezien veel mensen Terschelling nog steeds zien als het eiland van de zomertoeristen. Veel mensen die Terschelling niet goed kennen, denken dat

11 december 2012 read more