Vervoer eiland

Mobiliteit op het eiland:

Om mobiel te zijn op het eiland is het erg handig om een fiets tot uw beschikking te hebben. Wij zorgen ervoor dat de fietsen klaar staan zodra u van de boot afkomt. Om uw verblijf op Terschelling relaxed te starten zorgen wij ervoor dat uw bagage vervoerd wordt naar uw hotel, zodat u op uw gemak naar uw bestemming kunt fietsen.

Heeft u geen zin om te fietsen? Geen probleem. Wij zorgen voor alternatief vervoer in de vorm van een huifkar, taxi of bus die voor u klaar staan op de haven.

Ook is er natuurlijk de mogelijkheid te kiezen voor een elektrische fiets of wellicht gaat u liever met zijn allen op de solex. Ervaar de nostalgie van het touren op een solex en geniet van het prachtige eiland Terschelling. Uitermate geschikt voor uw vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje op Terschelling.

Contactgegevens

WadEvents Terschelling is onderdeel van 'WadEvents'. De organisatie voor uw bedrijfsuitje of event op een van de Waddeneilanden.

Postadres 'WadEvents':
Steven Wiegmanlaan 21
8881 GH West-Terschelling (NL)

T: +31(0)562 - 850 180
M: +31(0)6 - 430 185 62
E: info@wadevents.nl

Nieuws & Recensies

Uitje Terschelling in de winter? Kan dat?

Vaak wordt aan ons gevraagd wat wij ’s winters doen, aangezien veel mensen Terschelling nog steeds zien als het eiland van de zomertoeristen. Veel mensen die Terschelling niet goed kennen, denken dat

11 december 2012 read more