Incentive Terschelling

Op maat en luisterend naar uw wensen… incentive Terschelling

Wilt u een incentive organiseren op Terschelling, dan is WadEvents de partij die uw incentive net dat beetje extra geeft. Dankzij onze jarenlange ervaring in de ‘eventbranche’ en onze creatieve invalshoek, maken wij van elke incentive een uniek event. En geeft u uw medewerkers die beloning die ze verdienen.

Wij verzorgen incentives in overleg op maat

Rust, ruimte, het gevoel ver van huis te zijn en afstand te nemen van het leven aan ‘vaste wal’. Wij verzorgen graag uw incentive op dit prachtige eiland Terschelling. Dit alles doen wij uitsluitend op maat en altijd in overleg.

“De overtocht naar het eiland betekent geen tijdsverlies, integendeel! Gezien het resultaat van de meeting is het pure tijdswinst.” (Piet Noordenbos – organisatieadviseur)

Gaat u een leuk incentive op Terschelling organiseren? Wij helpen u graag verder!

Bij WadEvents Terschelling vindt u incentives in verschillende soorten en maten. Wij verzorgen uitstapjes met daarin typische Terschellinger aspecten om het eiland te ontdekken. Een incentive kan bijvoorbeeld sportief, uniek, spannend, actief, exclusief en creatief zijn. U kunt hier ook specifieke activiteiten vinden zoals (strand)zeilen, GPS tocht, paintball, blokarten op het strand, diverse workshops of een inhoudelijk programma.

Meer weten over incentive Terschelling?

Wilt u een leuk, gezellig en onvergetelijk incentive op het Waddeneiland Terschelling organiseren? Wij maken graag kennis met u! Laat uw gegevens achter in het contactformulier en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Vrijblijvend contact opnemen

Contactgegevens

WadEvents Terschelling is onderdeel van 'WadEvents'. De organisatie voor uw bedrijfsuitje of event op een van de Waddeneilanden.

Postadres 'WadEvents':
Steven Wiegmanlaan 21
8881 GH West-Terschelling (NL)

T: +31(0)562 - 850 180
M: +31(0)6 - 430 185 62
E: info@wadevents.nl

Nieuws & Recensies

Uitje Terschelling in de winter? Kan dat?

Vaak wordt aan ons gevraagd wat wij ’s winters doen, aangezien veel mensen Terschelling nog steeds zien als het eiland van de zomertoeristen. Veel mensen die Terschelling niet goed kennen, denken dat

11 december 2012 read more