Over ons

Wij zijn een full service evenementenbureau dat gespecialiseerd is in het organiseren van events op Terschelling. Of het nu gaat om een informeel bedrijfsuitje of een event met een duidelijk afgekaderde doelstelling zoals teambuilding, brainstorm sessies en dergelijke, wij staan voor u klaar om uw event in de volle breedte te faciliteren.

Ons doel is het ongekende eilandgevoel over te brengen op onze gasten. Wij verzorgen uitstapjes met daarin typische Terschellinger aspecten om het eiland te ontdekken. Geniet een of meerdere dagen van zee, wind en strand.

Stel samen met ons uw ideale event samen

Om het u te vergemakkelijken hebben wij de meest aantrekkelijke, bijzondere en gewaardeerde activiteiten voor u geselecteerd. Wij maken in overleg met u en/of uw medewerkers een programma dat naadloos aansluit bij uw wensen en behoeften.

Met onze creatieve invalshoeken en de manier waarop we de planning, voortgang en realisatie van uw uitje op Terschelling begeleiden, bespaart u tijd en kosten. U maakt gebruik van onze kennis betreffende de lokale mogelijkheden van het waddeneiland Terschelling.

Laat u inspireren door de onbegrensde mogelijkheden

Contactgegevens

WadEvents Terschelling is onderdeel van 'WadEvents'. De organisatie voor uw bedrijfsuitje of event op een van de Waddeneilanden.

Postadres 'WadEvents':
Steven Wiegmanlaan 21
8881 GH West-Terschelling (NL)

T: +31(0)562 - 850 180
M: +31(0)6 - 430 185 62
E: info@wadevents.nl

Nieuws & Recensies

Uitje Terschelling in de winter? Kan dat?

Vaak wordt aan ons gevraagd wat wij ’s winters doen, aangezien veel mensen Terschelling nog steeds zien als het eiland van de zomertoeristen. Veel mensen die Terschelling niet goed kennen, denken dat

11 december 2012 read more