Onze werkwijze

Ons bedrijf hanteert een duidelijke en transparante werkwijze.

  • Na het eerste contact nemen wij binnen 24 uur telefonisch contact met u op om uw wensen en ideeën te bespreken.
  • Binnen 3 werkdagen ontvangt u van ons een vrijblijvende en passende offerte.
  • Indien gewenst nodigen wij u uit op Terschelling om in een dagdeel alle details te bespreken en eventuele locaties te bezoeken. Ook is er de mogelijkheid bij u langs te komen, om te inventariseren welke specifieke wensen u heeft.
  • Vervolgens gaan wij voor u de puntjes op de ‘i’ zetten. U heeft de garantie dat wij hierin tot het uiterste gaan. Ons doel is namelijk voor u een programma te verzorgen dat alle verwachtingen overtreft en waar nog lang over gesproken wordt.

Professionele begeleiding

Onze activiteiten worden altijd begeleid door ervaren instructeurs die garant staan voor betrouwbaarheid en vakmanschap. WadEvents Terschelling stelt alles in het werk om er een geslaagd avontuur van te maken.

Contactgegevens

WadEvents Terschelling is onderdeel van 'WadEvents'. De organisatie voor uw bedrijfsuitje of event op een van de Waddeneilanden.

Postadres 'WadEvents':
Steven Wiegmanlaan 21
8881 GH West-Terschelling (NL)

T: +31(0)562 - 850 180
M: +31(0)6 - 430 185 62
E: info@wadevents.nl

Nieuws & Recensies

Uitje Terschelling in de winter? Kan dat?

Vaak wordt aan ons gevraagd wat wij ’s winters doen, aangezien veel mensen Terschelling nog steeds zien als het eiland van de zomertoeristen. Veel mensen die Terschelling niet goed kennen, denken dat

11 december 2012 read more