Personeelsuitje Terschelling

Een personeelsuitje op Terschelling organiseren?

Een uitdaging voor ons is de wensen van uw bedrijf om te zetten in een passend arrangement of perfect op maat gemaakt programma voor uw personeelsuitje op Terschelling. Wij organiseren zowel eenvoudige als super-de-luxe en spraakmakende personeelsuitjes van 10 tot ruim 1000 personen.

  • Personeelsuitje Terschelling? Geheel vrijblijvend maken wij voor u een offerte op maat.
  • Wij hanteren een transparante werkmethode.
  • U vindt bij ons alles onder 1 dak; accommodatie, activiteiten, eten & drinken en inhoud.
  • WadEvents staat bekend om haar tot in de puntjes verzorgde programma’s op maat.

Niks gaat ons te ver om uw bedrijfsuitje tot een waar succes te leiden.

Personeelsuitje Terschelling: Beleef het ongekende eilandgevoel

Gaat u een leuk bedrijfsuitje organiseren? Wij helpen u graag verder! Bij ons vindt u personeelsuitjes in verschillende soorten en maten. Wij verzorgen uitstapjes met daarin typische Terschellinger aspecten om het eiland te ontdekken. Een bedrijfsuitje kan bijvoorbeeld sportief, uniek, spannend, actief, exclusief en creatief zijn. U kunt hier ook specifieke activiteiten vinden zoals (strand)zeilen, GPS tocht, paintball, blokarten op het strand, of diverse workshops.

De overtocht naar het eiland betekent geen tijdsverlies, integendeel! Gezien het resultaat van de meeting is het pure tijdswinst. Personeelsuitje Terschelling: zakelijk verassend veelzijdig en bovenal erg leuk.

Stel samen met ons uw personeelsfeestje op Terschelling samen

Rust, ruimte, het gevoel ver van huis te zijn en afstand te nemen van het dagelijkse leven… Wij verzorgen graag uw personeelsuitje op dit prachtige eiland Terschelling. Dit alles doen wij uitsluitend op maat en altijd in overleg.

Meer weten over personeelsuitje Terschelling?

Wilt u een leuk, gezellig en onvergetelijk personeelsuitje op het Waddeneiland Terschelling organiseren? Wij maken graag kennis met u! Laat uw gegevens achter in het contactformulier en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Vrijblijvend contact opnemen

Contactgegevens

WadEvents Terschelling is onderdeel van 'WadEvents'. De organisatie voor uw bedrijfsuitje of event op een van de Waddeneilanden.

Postadres 'WadEvents':
Steven Wiegmanlaan 21
8881 GH West-Terschelling (NL)

T: +31(0)562 - 850 180
M: +31(0)6 - 430 185 62
E: info@wadevents.nl

Nieuws & Recensies

Uitje Terschelling in de winter? Kan dat?

Vaak wordt aan ons gevraagd wat wij ’s winters doen, aangezien veel mensen Terschelling nog steeds zien als het eiland van de zomertoeristen. Veel mensen die Terschelling niet goed kennen, denken dat

11 december 2012 read more