Vergaderen Terschelling

Compleet verzorgd vergaderen op Terschelling..

Als u op zoek bent naar een vergaderlocatie waar uw meeting een nog hoger rendement heeft, dan is Terschelling voor u de ideale bestemming. De combinatie van ‘er even helemaal tussenuit’ en de schoonheid van het eiland maken het dat uw meeting garant staat voor succes.

“De overtocht naar het eiland betekent geen tijdsverlies, integendeel! Gezien het resultaat van de meeting is het pure tijdswinst.” (Piet Noordenbos – Organisatieadviseur)

Inspirerende vergaderlocaties op Terschelling.

Ooit vergaderd in een compleet ingerichte vergaderzaal met aan de ene kant uitzicht over de koeienstallen en aan de andere kant het landelijke uitzicht over de weilanden tot aan de waddendijk? WadEvents Terschelling kan dit voor u faciliteren, eventueel inclusief rondleiding over de boerderij en een biologische boerenlunch. Of wat dacht u van een inspirerende vergadersessie in de cranberryschuur? Uw presentatie in een duinpan of een nog werkende eendenkooi? Een brainstormsessie op een gecharterde bruine vloot boot? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Een vergadering op Terschelling organiseren?

Voor ons is de ultieme uitdaging om de wensen van uw bedrijf om te zetten in een passend arrangement of een op maat gemaakt programma voor uw vergadering of zakelijke event op Terschelling. WadEvents Terschelling organiseert zowel ‘low-budget’ als zeer spraakmakende vergaderarrangementen op unieke locaties op Terschelling.

  • Wij maken geheel vrijblijvend voor u een offerte op maat.
  • Wij werken volgens een transparante werkmethode.
  • U heeft bij ons alles onder 1 dak; Vervoer, verblijf, catering, activiteiten en inhoud.

Met onze creatieve invalshoeken en de manier waarop we de planning, voortgang en realisatie van uw vergadering op Terschelling begeleiden, bespaart u tijd en kosten. U maakt gebruik van onze kennis betreffende de lokale mogelijkheden van het waddeneiland Terschelling.

“Vergaderen Terschelling, op een eiland verdwijnen rangen en standen als vanzelf, zodat je eerder tot de kern komt.” (Gerry Visser – Columniste)

Meer weten over vergaderen Terschelling?

Wilt u compleet verzorgd en volledig op maat vergaderen op Terschelling? Wij maken graag nader kennis! Laat uw gegevens achter in ons contactformulier en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.

Vrijblijvend contact opnemen

Contactgegevens

WadEvents Terschelling is onderdeel van 'WadEvents'. De organisatie voor uw bedrijfsuitje of event op een van de Waddeneilanden.

Postadres 'WadEvents':
Steven Wiegmanlaan 21
8881 GH West-Terschelling (NL)

T: +31(0)562 - 850 180
M: +31(0)6 - 430 185 62
E: info@wadevents.nl

Nieuws & Recensies

Uitje Terschelling in de winter? Kan dat?

Vaak wordt aan ons gevraagd wat wij ’s winters doen, aangezien veel mensen Terschelling nog steeds zien als het eiland van de zomertoeristen. Veel mensen die Terschelling niet goed kennen, denken dat

11 december 2012 read more