Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 200+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 300+ personen
Home » Activiteiten in een maatwerk programma

Activiteiten in een maatwerk programma

Strand, bos, duin en buitenactiviteiten met eilandgevoel


Wij werken met op maat gemaakte keuzeprogramma's! Voor ieder wat wils...

Actief bezig zijn op een Waddeneiland

De onderscheidende factor van Terschelling ervaar je pas écht wanneer je buiten bent. De zilte zeelucht opsnuiven. Fietsen met een Waddenbries in je rug. Over het strand scheuren met een blokart, voortbewogen door de Noordzeewind.

WadEvents werkt met een grote variëteit aan activiteiten die we als organisch onderdeel van onze maatwerkprogramma’s inzetten. Meer of minder actief. Op het strand, of in bos en duin. Groepsgewijs of individueel. Maar altijd passend in het maatwerkprogramma en het bijbehorende concept of doel.

Werken aan en met je team? Wij hebben uitdagende teambuildingsactiviteiten! De grens opzoeken met je collega’s? WadEvents biedt de passende activiteiten. Gewoon gezellig bezig zijn met z’n allen? Ook dat kunnen we regelen

Van blokarten tot natuurexcursie. Van Wadwandeling tot rescueboottrip en van beachgolf tot huifkartocht. Vraag informatie aan over de buitenactiviteiten in onze maatwerkprogramma’s!

Sportieve activiteiten op het strand

Wij verzorgen uw activiteiten op Terschelling. Dit kan gaan om sportieve activiteiten op het strand zoals, Blokarten, Powerkiten, Beachgolven en of Brandingraften.


Lekker relaxed

Als het gaat om een relaxmoment hebben wij verrassende ideeën om dit te realiseren. Wat denk u van een heerlijke professionele massage op het strand met de ruisende zee als achtergrond geluid. Van privé sauna tot volledige relaxbehandeling. Niets is ons teveel om u te verrassen.


Licht sportieve activiteiten

Bij deze acitiviteiten denken we aan een wandeltocht door de Terschellinger bossen onder leiding van een boswachter, of aan het spelen van een potje boerengolf met uw collega’s. Misschien vindt u het leuk om tijdens uw event te lasergamen. Alles is mogelijk, u vraagt wij draaien.


Mooi Terschelling

Wij bieden u alle mogelijkheden om volledig van de schoonheid van Terschelling te genieten en het eiland te ontdekken. Dit kan zelfstandig met behulp van een GPS, of onder begeleiding van een gids. U zult de vele mooie plekken van ons prachtige eiland zien, met bijvoorbeeld een excursie naar de cranberry velden.


Teambuilding

Wij hebben meerdere programma’s klaarliggen om door middel van teambuilding op Terschelling de banden binnen uw bedrijf onderling te versterken. Vraag naar de mogelijkheden.


Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u om uw event plaats te laten vinden op Terschelling dan staan wij u graag vrijblijvend te woord. Wij denken graag met u mee om het verblijf op het eiland onvergetelijk te maken.

Direct contact opnemen Bel 0562-850180

Wij bellen u terug

Niet gevonden waar u naar op zoek bent of heeft u nog vragen?
Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.