Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 200+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 300+ personen

Golfsurfen op Terschelling

Uitdagend en sportief!

Golfsurfen met team

Golfsurfen op Terschelling?

Veel mensen zullen waarschijnlijk zeggen ‘daarvoor moet je naar het buitenland’. Dat is niet helemaal waar! Ook in Nederland kan men golfsurfen. Sterker nog, door de hoogte van de golfen in Nederland kan een prima basis worden gelegd voor een latere surfvakantie. Daarom is golfsurfen ook een leuke activiteit voor tijdens een bedrijfsuitje of incentive!

Leer golfsurfen op Terschelling

Ooit gedacht dat surfen te moeilijk is voor jou? Golfsurfen is erg leuk en is goed aan te leren. Ervaar hoe je onder begeleiding de beginselen van surfen binnen no time onder de knie krijgt!

Golfsurfen met uw bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest?

Ontdek samen met een team van enthousiaste, gekwalificeerde instructeurs de ideale surfervaring voor u en uw collega’s tijdens uw personeelsuitje! Geniet van de zon, de zee en het strand die samen het perfecte decor vormen voor een onvergetelijke golfsurfsessie op Terschelling tijdens uw teamuitje.

Let op! Golfsurfen is enkel te boeken bij een event op maat. Vraag een offerte aan.

Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u om uw event plaats te laten vinden op Terschelling dan staan wij u graag vrijblijvend te woord. Wij denken graag met u mee om het verblijf op het eiland onvergetelijk te maken.

Direct contact opnemen Bel 0562-850180

Wij bellen u terug

Niet gevonden waar u naar op zoek bent of heeft u nog vragen?
Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.