Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 200+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 300+ personen

Island Games

Beleef het avontuur!

Island game op Terschelling

Een unieke manier om het eiland te verkennen


Fietsen met een groep

Island Game

Beleef een uniek bedrijfsuitje met de Island Game, een interactief spel waarbij u en uw collega’s in kleine teams van ongeveer 8-10 personen op pad gaan. Gewapend met een topografische kaart en mobiele telefoon, fietst u over het eiland om verspreid liggende opdrachten te vervullen. Deze activiteit is perfect voor teambuilding en biedt een combinatie van denken, doen en beleven.

Navigeer, lach en leer

Met de topografische kaart als leidraad, en een dosis enthousiasme, leidt de Island Game u langs Terschelling’s meest bijzondere plekken. Het is een speelse manier om zowel de schoonheid van het eiland te ontdekken als de samenwerking binnen uw team te versterken tijdens uw personeelsuitje.

Samenkomst en maatwerk

Tijdens het spel organiseren we momenten waarop de hele groep samenkomt, zoals een gezellige lunch op een schilderachtige locatie of een energieke activiteit in het bos of op het strand. Bovendien kunt u uw eigen vragen of opdrachten aanleveren om het Island Game persoonlijk en op maat te maken voor uw bedrijfsuitje of personeelsuitje.

Beleef een onvergetelijke teambuilding ervaring met de Island Game op Terschelling en creëer herinneringen die het teamgevoel nog lang zullen versterken.

Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u om uw event plaats te laten vinden op Terschelling dan staan wij u graag vrijblijvend te woord. Wij denken graag met u mee om het verblijf op het eiland onvergetelijk te maken.

Direct contact opnemen Bel 0562-850180

Wij bellen u terug

Niet gevonden waar u naar op zoek bent of heeft u nog vragen?
Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.