Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 200+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 300+ personen

Vliegeren op het strand

Powervliegeren is geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren 'vliegeraar'.


Vliegeren op Terschelling

Vliegeren op het strand van Terschelling

Powervliegeren

In nog geen uur leren we iedereen hoe u een vlieger (kite) de lucht in krijgt en hem daar houdt. Onze 2-lijns NASA-wings zijn bijzonder krachtige en snelle vliegers, die zeer  geschikt zijn voor zowel de beginnende als de ervaren ‘vliegeraar’. Ideaal voor een personeelsuitje met verschillende niveau’s.

Vliegeren met vrijwel elke windkracht

Wij zorgen ervoor dat er voor iedereen een geschikte powerkite is, zodat het voor iedereen mogelijk is om met vrijwel elke windkracht te vliegeren. Powervliegeren is voor alle mensen die van wind, kracht en spanning houden. Als u op zoek bent naar een bedrijfsuitje die sportief is maar ook goed haalbaar voor iedereen, dan is powerkiten perfect.

Grote of kleine vlieger?

Na de instructie van onze ervaren instructeurs, kunt u met een groepje van ongeveer 3 personen zelf aan de slag met uw vlieger. Deelnemers die het liever wat rustiger aan willen doen kunnen kiezen voor een kleinere vlieger om zo het sturen goed onder de knie te krijgen. De meer ervaren ‘vliegeraar’ of waaghals krijgt van ons een wat groter exemplaar.

Powervliegeren is erg goed te combineren in een strandprogramma met onder andere: beachgolfbrandingraften, paardrijden, strandvissen en blokarten.

Let op! Powervliegeren is enkel te boeken bij een event op maat. Vraag een offerte aan.

Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u om uw event plaats te laten vinden op Terschelling dan staan wij u graag vrijblijvend te woord. Wij denken graag met u mee om het verblijf op het eiland onvergetelijk te maken.

Direct contact opnemen Bel 0562-850180

Wij bellen u terug

Niet gevonden waar u naar op zoek bent of heeft u nog vragen?
Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.