Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 200+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 300+ personen

Raften op de Noordzee

Droog houdt u het niet maar wij garanderen u een onvergetelijke ervaring


Searaften

Met een groep van 6 tot 8 personen trotseert u de golven in een voor de zee ontwikkelde raft. Deze rafts zijn zeer wendbaar en stabiel. Droog houdt u het niet maar wij garanderen u een onvergetelijke ervaring.

Unieke en magische ervaring

Na de warming-up en een theoretische instructie op het strand, waarbij de basiskennis en veiligheidsaspecten een belangrijke rol spelen, gaan zij met u de Noordzee op. Vlak voor de kust van Terschelling zwemmen vaak zeehonden speels met de rafts mee. Een unieke en magische ervaring, die wij u en uw gasten natuurlijk niet willen onthouden.

Coastraften op Terschelling: 100 % veilig en vertrouwd

Dit alles gebeurt natuurlijk 100% veilig, daarom werken wij alleen met VEBON gecertificeerde instructeurs en goedgekeurd materiaal zoals wetsuits en zwemvesten.

Deze activiteit is prima te combineren in een strandprogramma met blokartenpowervliegeren en beachgolf, maar ook te combineren met minder sportieve strandactiviteiten zoals strandvissen en paardrijden.

Let op! Searaften is enkel te boeken bij een event op maat. Vraag een offerte aan.

Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u om uw event plaats te laten vinden op Terschelling dan staan wij u graag vrijblijvend te woord. Wij denken graag met u mee om het verblijf op het eiland onvergetelijk te maken.

Direct contact opnemen Bel 0562-850180

Wij bellen u terug

Niet gevonden waar u naar op zoek bent of heeft u nog vragen?
Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.