Meer dagen Terschelling

Meerdaags arrangement Terschelling:

Met het meerdaags Terschelling arrangement heeft u 2 dagen de tijd om het eiland te verkennen en te ontdekken. Ideaal om de onderlinge banden van u en uw collega’s te versterken.

Het bedrijfsuitje begint in Harlingen, waar u ontvangen wordt door 1 van onze medewerkers. Deze neemt u mee de boot op en is het hele uitje bij u en uw gezelschap. Op de boot wordt u verwelkomt met koffie en cranberry gebak.

Op Terschelling aangekomen staan de fietsen al voor u klaar op de haven. U gaat in groepjes van ongeveer 10 personen het spel ‘The Island game ‘ spelen. Dit is een spel gericht op het verbeteren van de onderlinge banden en om de schoonheid van het eiland Terschelling te ontdekken. U komt gegarandeerd op de mooiste plekken van het eiland. Een van de eerste opdrachten van dit spel is om te navigeren naar de lunch locatie, dit kan een restaurant zijn, maar ook op een mooie buitenlocatie. In het spel zitten meerdere manieren van navigeren verwerkt. Een van deze manieren is via de GPS, maar ook het oud hollandse kaart lezen ontbreekt niet tijdens deze game. Een ander onderdeel van dit spel is het strandprogramma van anderhalf uur, waarbij u en uw gezelschap 2 activiteiten kunnen kiezen uit de volgende activiteiten: Blokarten, powerkiten, searaften, beachgolf en boogschieten.

Na het strandprogramma gaan we inchecken in het hotel, we hebben voor u en uw gezelschap een drie sterren appartementenhotel geboekt. U heeft hier de keuze uit 4 of 6 persoonsappartementen, waarbij elk appartement beschikt over aparte kamers met daarin twee 1-persoonsbedden. Natuurlijk kunt u tegen meerprijs een 1 of 2 persoonskamer boeken.

Zanger Hessel van Terschelling

Nadat u bent ingecheckt gaan we naar een dichtbijgelegen restaurantje om daar een 3 gangen diner te nuttigen. Na het diner gaan we naar de ‘Groene Weide’ hier wonen we een optreden van de lokale zanger Hessel en zijn dochter Tess bij.

De volgende ochtend staan er enkele culturele activiteiten op het programma. U en uw gezelschap kan kiezen uit de volgende activiteiten: Boswandeling met een boswachter van Staatsbosbeheer, excursie over de cranberry velden of u maakt gebruik van het vrije programma.

Na bovenstaande activiteiten begeven we ons richting de haven en schepen we in op de veerdienst van Rederij Doeksen. Deze zal u en uw gezelschap terug brengen naar Harlingen.

Globaal programma:

Dag 1.
09.15 uur – Verzamelen bij veerbootterminal Harlingen.
09.45 uur – Vertrek MS Friesland van Rederij Doeksen
11.45 uur – Aankomst Terschelling en start ‘The Island game’
13.00 uur – Lunch in een typisch Terschellings restaurant op West Terschelling
14.00 uur – Vervolg The Island game’
15.00 uur – Start strandprogramma
16.30 uur – Vervolg ‘The Island game’ richting het hotel
17.00 uur – Inchecken hotel
18.30 uur – Er wordt een 3 –gangen diner in een restaurant op West Terschelling
21.30 uur – Vertrek richting de ‘Cafe de Groene Weide’

Dag 2.
09.00 uur – Ontbijten in het restaurant
10.15 uur – Cultureel programma
11.45 uur – Vertrek richting de haven
12.00 uur – Inschepen MS Friesland
12.30 uur – Vertrek veerboot
14.30 uur – Aankomst Harlingen Prijs

Het bedrijfsuitje meer dagen Terschelling omvat:

Organisatie en uitvoering programma
Begeleiding en instructie door begeleiders
Inclusief alle activiteiten en gebruik van materiaal
Vervoer naar en van Terschelling en op Terschelling
Overnachting in een goed en netjes hotel (minimaal 3 sterren)
Overall coördinatie van het event (voorbereiding, uitvoering en nazorg)

Dit uitje is exclusief

  • Drinken
  • Btw

Prijs per persoon vanaf € 224,50 (minimaal 15 deelnemers)