Twee dagen Terschelling

Meerdaags arrangement Terschelling:

Met het meerdaags Terschelling arrangement heeft u 2 dagen de tijd om het eiland te verkennen en te ontdekken. Ideaal om de onderlinge banden van u en uw collega’s te versterken.

Het bedrijfsuitje begint in Harlingen, waar u ontvangen wordt door 1 van onze medewerkers. Deze neemt u mee de boot op en is het hele uitje bij u en uw gezelschap. Op de boot wordt u verwelkomt met koffie en cranberry gebak.

Beleef Terschelling

Op Terschelling aangekomen staan de fietsen al voor u klaar op de haven. U gaat in groepjes van ongeveer 8-10 personen het spel ‘The Island game ‘spelen. Dit is een spel gericht op het verbeteren van de onderlinge banden en om de schoonheid van het eiland Terschelling te ontdekken. U komt gegarandeerd op de mooiste plekken van het eiland. Een van de eerste opdrachten van dit spel is om te navigeren naar de lunch locatie, dit kan een in een restaurant of op een mooie buitenlocatie zijn.

Een ander onderdeel van dit spel is het strandprogramma van anderhalf uur, waarbij u en uw gezelschap 2 activiteiten kunt kiezen uit de volgende activiteiten: blokarten, powerkiten, searaften, beachgolf en boogschieten.

Na het strandprogramma gaan we inchecken in het hotel, we hebben voor u en uw gezelschap een vier sterren appartementenhotel geboekt. U heeft hier de keuze uit 4 of 6 persoonsappartementen, natuurlijk kunt u tegen meerprijs een 1 of 2 persoonskamer boeken.

Diner en feestavond aan het strand?

Nadat u bent ingecheckt gaan we naar een strandpaviljoen voor een uitgebreid diner of BBQ aan het strand. Indien gewenst kan de avond afgesloten worden d.m.v. een feestavond inclusief DJ. 

De volgende ochtend staan er enkele culturele activiteiten op het programma. U en uw gezelschap kunt kiezen uit de volgende activiteiten: Boswandeling met een boswachter van Staatsbosbeheer, excursie over de bodem van UNESCO werelderfgoed de Waddenzee, mountainbiken door de bossen/ duinen van West Terschelling of u maakt gebruik van het vrije programma.

Na bovenstaande activiteiten begeven we ons richting de haven en schepen we in op de veerdienst van Rederij Doeksen. Deze zal u en uw gezelschap terugbrengen naar Harlingen.

Indien gewenst en beschikbaar kunnen we de heen en terugreis met de charterboot of spectaculaire ribs verzorgen, zodat we niet afhankelijk zijn van de boottijden.

Globaal programma:

Dag 1.
09.15 uur – Verzamelen bij veerbootterminal Harlingen.
09.45 uur – Vertrek MS Friesland van Rederij Doeksen
11.45 uur – Aankomst Terschelling en start ‘The Island game’
13.00 uur – Lunch in een typisch Terschellings restaurant op West Terschelling
14.00 uur – Vervolg The Island game’
15.00 uur – Start strandprogramma
16.30 uur – Vervolg ‘The Island game’ richting het hotel
17.00 uur – Inchecken hotel
18.30 uur – Diner in een strandpaviljoen
21.30 uur – Borrel bij een kampvuur of Feestavond bij het paviljoen.

Dag 2.
09.00 uur – Ontbijten in het restaurant
10.15 uur – Cultureel programma
11.45 uur – Vertrek richting de haven
12.00 uur – Inschepen MS Friesland
12.30 uur – Vertrek veerboot
14.30 uur – Aankomst Harlingen

Het bedrijfsuitje meer dagen Terschelling omvat:

  • Organisatie en uitvoering programma
  • Begeleiding en instructie door begeleiders
  • Inclusief alle activiteiten en gebruik van materiaal
  • Vervoer naar en van Terschelling en op Terschelling
  • Overnachting in een goed en netjes hotel (minimaal 3 sterren)
  • Overall coördinatie van het event (voorbereiding, uitvoering en nazorg)

Dit uitje is exclusief

  • Drinken
  • Btw

Prijs per persoon vanaf € 254,50