Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 200+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 300+ personen
Home » Bedrijfsfestival Terschelling

Bedrijfsfestival

Uniek maatwerk-event toegesneden op uw bedrijf, wensen en mensen

Festival-event op Terschelling

Een onvergetelijke en bijzondere invulling voor uw bedrijfsfestival. Maatwerk, creativiteit en eilandgevoel


Programma tijdens bedrijfsfestival

Bedrijfsfestival op de Waddeneilanden? Wadevents organiseert het!

Uw eigen bedrijfsfestival! Compleet met trendy tenten, foodtrucks, en andere bijzondere concepten, festival amusement & entertainment, branding, uitnodigingstraject en alle andere details. Maatwerk. Voor iedere groepsgrootte. Als bedrijfsfeest, incentive, jubileumfeest, relatiebeheer of vanwege een andere gelegenheid. Wij organiseren uw bedrijfsfestival-event tot in de puntjes.

  • Maatwerk, geheel naar uw wensen en thema samengesteld.
  • Vrijblijvende offerte inclusief vervoer, overnachtingen, catering, programma en alle andere details: Wadevents staat voor totaalorganisatie van uw bedrijfsfestival.
  • Combinaties met andere (outdoor)-programma, meetings en andere onderdelen zijn mogelijk.
  • Eilandgevoel, topkwaliteit en creativiteit als maatstaf voor alle onderdelen van uw eigen bedrijfsfestival.

Een bedrijfsfestival op Terschelling: een eventformat wat zeker past bij úw bedrijf!

Vrijblijvend contact opnemen

Bedrijfsfestival op het strand

Waarom Terschelling als locatie voor uw bedrijfsfestival?

Terschelling biedt een unieke setting voor uw bedrijfsfestival, omringd door diverse natuurlijke schoonheden, waaronder duinen, bossen, weilanden en stranden. De veelzijdigheid van het eiland maakt het de ideale plek voor het organiseren van evenementen, en dankzij het wereldberoemde festival Oerol zijn we hier op het eiland gewend aan diverse festiviteiten. Of u nu op zoek bent naar een sfeervolle buitenlocatie of een inspirerende omgeving die perfect bij uw organisatie past, Terschelling heeft het te bieden.

WadEvents: Uw partner voor bedrijfsfestivals

Met ruim 15 jaar ervaring in het organiseren van bedrijfsfestivals, hebben we een schat aan expertise opgebouwd. Als uw betrouwbare partner nemen we niet alleen de organisatie volledig uit handen, maar zijn we ook voorbereid op alle mogelijke scenario’s, inclusief wisselende weersomstandigheden. We streven naar een naadloze uitvoering die aansluit op uw specifieke wensen en behoeften. Als full-service evenementenbureau zijn we toegewijd om uw bedrijfsfestival tot een onvergetelijk succes te maken, waarbij elk detail wordt verzorgd. Bij WadEvents bent u aan het juiste adres voor een op maat gemaakt bedrijfsfestival op Terschelling.

WadEvents in beeld

Gaat jullie volgende festival ook naar Terschelling?


Zij hebben al een succesvol bedrijfsfestival beleefd


Goflex
Flexibel en zeer meedenkend
"De samenwerking met WadEvents hebben we als zeer positief ervaren, ze zijn flexibel, goed bereikbaar en zeer meedenkend. Met de organisatie van zo’n weekend ben je in de voorbereiding erg druk, maar bij aankomst op het eiland hebben we de totale organisatie uit handen kunnen geven en kunnen genieten van ons Goflex feest, weekend en het mooie Terschelling!"

‐ Goflex

Martijn Veth - McCoy
Geslaagd jubileumweekend op de Wadden
"Hierbij wil ik graag Roelof en Tiada heel erg bedanken voor de organisatie en begeleiding van een heel mooi jubileumfeest op de Wadden. Aan de reacties van al de collega’s te horen is het voor iedereen een heel geslaagd weekend geweest."

‐ Martijn Veth - McCoy

Bedrijfsfestival zitten en eten

Een bedrijfsfestival van Wadevents

Wadevents is marktleider op Terschelling op het gebied van incentives, congressen, bedrijfsuitjes, seminars en andere meetings & events. Iedere groepsgrootte. Maatwerk. Totaalverzorging. Met onze ervaring, onze contacten en eventvisie zijn wij dé partner voor uw bedrijfsfestival.

Eilandgevoel en onderscheidend vermogen

Een bedrijfsfestival of ander event van Wadevents heeft eilandgevoel: de navelstreng met het reguliere bestaan wordt even doorgesneden wanneer de boot naar Terschelling vertrekt. Alles is anders. De groep is op elkaar aangewezen en uw doel wordt bereikt. Of dat het versterken van het teamgevoel is, waardering voor behaalde targets, relatiebeheer of andere doelen. Terschelling vormt hét perfecte podium.

Meer weten over een bedrijfsfestival op Terschelling?

Een onvergetelijk event in de vorm van een bedrijfsfestival? Als incentive, bedrijfsuitje, jubileumfeest, om uw relaties in de watten te leggen of vanwege een andere gelegenheid? Wij maken graag kennis met u! Laat uw gegevens achter in het contactformulier en wij nemen vrijblijvend contact met u op! Welkom bij Wadevents!

Zij gingen u voor

Bedrijfsfestival op Terschelling is geschikt voor kleine en grote organisaties


Sonneveld
Unilever
McCOY
NOM
De Vesting
KPMG
Bacardi
Deloitte
Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u om uw event plaats te laten vinden op Terschelling dan staan wij u graag vrijblijvend te woord. Wij denken graag met u mee om het verblijf op het eiland onvergetelijk te maken.

Direct contact opnemen Bel 0562-850180

Wij bellen u terug

Niet gevonden waar u naar op zoek bent of heeft u nog vragen?
Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.