Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 200+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 300+ personen
Home » Congresbureau Terschelling

Uw congres op Terschelling?

Terschelling is hét podium voor een succesvolle zakelijke bijeenkomst!

Congres Terschelling

U wilt een zakelijke bijeenkomst met resultaat, liefst op een bijzondere locatie?


Kom naar het prachtige eiland Terschelling en laat u verrassen door de vele mogelijkheden. Onze flexibele en pragmatische aanpak en het veelzijdige karakter van Terschelling maakt uw congres of meeting gegarandeerd een groot succes!

Full service congresbureau

Als full service bureau bieden wij maatwerk aan grote maar ook kleinere groepen. En door zowel in Harlingen als op zee gebruik te maken van de ontvangstruimtes en andere faciliteiten van onze partner Rederij Doeksen begint uw congres verrassend en wordt de reistijd efficiënt gebruikt.

De bijzondere eilander locaties werken inspirerend en verfrissend. En natuurlijk kan de doelstelling van uw congres of meeting extra worden ondersteund met specifieke eilander activiteiten zoals vliegeren, roeien, strandzeilen, mountainbiken of een borrel met een sterk verhaal in een duinpan.

Maatwerk Event

Wij leveren maatwerk op verschillende niveaus. Wij kunnen alleen de faciliteiten verzorgen, en de accommodaties maar ook het totaalconcept van uw meeting.

Vrijblijvend contact opnemen

100% tevreden klanten


Goflex
Flexibel en zeer meedenkend
"De samenwerking met WadEvents hebben we als zeer positief ervaren, ze zijn flexibel, goed bereikbaar en zeer meedenkend. Met de organisatie van zo’n weekend ben je in de voorbereiding erg druk, maar bij aankomst op het eiland hebben we de totale organisatie uit handen kunnen geven en kunnen genieten van ons Goflex feest, weekend en het mooie Terschelling!"

‐ Goflex

De Vries en Verburg Bouw
Alle zorg uit handen
"WadEvents neemt alle zorg uit handen, overal wordt aan gedacht en alles is bespreekbaar bij Roelof en Tiada. Om in bouwtermen te blijven: een organisatie waar je op kunt bouwen."

‐ De Vries en Verburg Bouw

Grote en kleine opdrachtgevers


Sonneveld
Unilever
MCoy
NOM
De Veste
KPMG
Bacardi
Deloitte
Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u om uw event plaats te laten vinden op Terschelling dan staan wij u graag vrijblijvend te woord. Wij denken graag met u mee om het verblijf op het eiland onvergetelijk te maken.

Direct contact opnemen Bel 0562-850180

Wij bellen u terug

Niet gevonden waar u naar op zoek bent of heeft u nog vragen?
Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.