Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 200+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 300+ personen
Home » Evenement op maat

Evenementen op maat

Wij organiseren uw gehele evenement op maat. Alle ingrediënten voor een onvergetelijk programma.

Activiteiten

Activiteiten in een maatwerk programma.


Aantrekkelijk activiteiten voor iedereen…

WadEvents organiseert graag activiteiten voor u op maat. Voor grote groepen maken we vaak gebruik van een keuzeprogramma, zodat er voor ieder wat wils is. Actieve en uitdagende activiteiten voor de avonturiers zoals blokarten, searaften en of abseilen vanaf het duin. Wat minder actieve activiteiten zoals beachgolf, vliegeren en of vissen.

Liever nog wat minder actief, dan is er de mogelijkheid tot het doen van yoga, creatieve workshops, kookworkshops of een wandeling met een echter eilander strandjutter. U noemt het, wij regelen het!

Bekijk al onze activiteiten

Catering

WadEvents Terschelling verzorgt tijdens uw event met veel plezier uw natjes en droogjes.


Van lunch in de duinen tot exclusief diner…

WadEvents Terschelling verzorgt tijdens uw event met veel plezier uw natjes en droogjes. Alles is mogelijk, van een relatief simpele lunch geserveerd op het goudgele strand van Terschelling tot een 5 gangen diner in uw hotel. Niks gaat ons te ver, wij willen u die onvergetelijke dag(en) bezorgen en beseffen ons dat de catering daarbij van groot belang is.

Uw reis

Uw reis als onderdeel van een WadEvents maatwerkprogramma.


Van zeilcharter tot spectaculaire RIB powerboat…

De reis, die al begint op uw kantoor, willen wij met alle plezier voor u gaan verzorgen. Hierdoor kunt u ook vanaf het eerste moment genieten van het welverdiende uitje op Terschelling.

Om de overtocht naar Terschelling te maken zijn legio mogelijkheden voorhanden. U kunt gewoon met de reguliere veerboot gaan, maar ook is er de mogelijkheid gebruik te maken van de snelle en spectaculaire RIBS powerboats, reddingsboten, zeilcharters of wij huren voor u een privéschip af.

“De overtocht naar het eiland betekent geen tijdsverlies, integendeel! Gezien het resultaat van de meeting is het pure tijdswinst.”

Uw verblijf

Uw verblijf op Terschelling tot in de puntjes verzorgd.


Van luxe hotels tot (boeren)camping…

Wij verzorgen met veel plezier uw verblijf op Terschelling. Of het nu gaat om het boeken van een hostel of een 4 sterren hotel met uitzicht op zee. Alles is mogelijk waar het gaat om uw wensen. Samen kijken we naar het meest geschikte onderkomen voor uw evenement.

Wij beschikken over goede prijsafspraken met vele logiesverstrekkers verspreid over Terschelling, denk daarbij aan groepsaccommodaties, hotels, pensions, chalets en zelfs (boeren)campings.

Afhankelijk van uw wensen, de grote van groep en uw budget selecteren wij in overleg het meeste geschikt verblijf.

Vervoer eiland

Het vervoer op Terschelling zoals u dat wenst.


Van tweewieler tot nostalgische solex…

Om mobiel te zijn op het eiland is het erg handig om een fiets tot uw beschikking te hebben. Wij zorgen ervoor dat de fietsen klaar staan zodra u van de boot afkomt. Om uw verblijf op Terschelling relaxed te starten zorgen wij ervoor dat uw bagage vervoerd wordt naar uw hotel, zodat u op uw gemak naar uw bestemming kunt fietsen.

Heeft u geen zin om te fietsen? Geen probleem. Wij zorgen voor alternatief vervoer in de vorm van een huifkar, taxi of bus die voor u klaar staan op de haven.

Ook is er natuurlijk de mogelijkheid te kiezen voor een elektrische fiets of wellicht gaat u liever met zijn allen op de solex. Ervaar de nostalgie van het touren op een solex en geniet van het prachtige eiland Terschelling. Uitermate geschikt voor uw vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje op Terschelling.

Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u om uw event plaats te laten vinden op Terschelling dan staan wij u graag vrijblijvend te woord. Wij denken graag met u mee om het verblijf op het eiland onvergetelijk te maken.

Direct contact opnemen Bel 0562-850180

Wij bellen u terug

Niet gevonden waar u naar op zoek bent of heeft u nog vragen?
Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.