Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 200+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 300+ personen
Tiada en Roelof van WadEvents

De mensen achter WadEvents...

Ons team

Het team van Wadevents Terschelling is ervaren, heeft passie voor het vak en kent Terschelling als geen ander. We werken met een vaste kern (Roelof Duker en Tiada Vogel) die voor de uitvoering van de projecten een ervaren team van groepsbegeleiders om zich heen heeft verzamelt. Samen met onze toegewijde leveranciers zorgen zij ervoor dat het onze groepen tijdens hun bedrijfsuitje aan niets ontbreekt.

In de offerte- en vormingsfase van uw event heeft u vooral te maken met Roelof en Tiada. Samen met u worden de juiste keuzes gemaakt. Vanaf de uitvoeringsfase krijgt u contact met de begeleiding van uw groep (Roelof en Tiada doen overigens zelf ook de uitvoering). In dit stadium worden alle details in het project verwerkt: diëten, slechtweer-scenario, mensen die afwijkend aankomen of vertrekken, gasten met handicaps en andere zaken. Zo kunt u zelf volledig genieten van het personeelsuitje zonder u zorgen te maken over de details.

Ons team: op elkaar ingespeeld en klaar om ook uw event succesvol te maken!

Maak kennis met onze mensen

Wij denken graag met u mee om uw event op Terschelling onvergetelijk te maken


Roelof Duker

Roelof Duker

Waarom WadEvents:
Mensen motiveren en van het eiland laten genieten. Buiten zijn en werken op het mooiste plekje van de aarde én onze klanten daar enthousiast voor maken! Maar ook de doelen en intenties van onze clientele vertalen in een WadEvents-project.

Mijn mooiste eilandplekje:
Het puntje van de Groene Dam voor Terschelling. Omdat de wandeling erheen al 40 minuten genieten is en het een fantastische visstek is.

Tiada Vogel

Tiada Vogel

Waarom WadEvents:
De afwisseling; geen project is het zelfde. Maar ook de uitdaging om een project, in alle omstandigheden, vlekkeloos te laten verlopen en vervolgens onze gasten tevreden en voldaan te zien vertrekken. En tot slot: wat is mooier dan werken in deze schitterende omgeving?

Mijn mooiste eilandplekje:
De Noordsvaarder op Terschelling: het zand tussen je tenen, de wind door je haar en het fantastische uitzicht.

Anouk van Rosmalen

Anouk van Rosmalen

Waarom WadEvents:
WadEvents is een geweldig bedrijf met een top team. De sfeer die er hangt is altijd gezellig en dat merk ik ook terug in de mensen en groepen die er komen. Altijd weer een feestje om er te werken!

Mijn mooiste eilandplekje:
Met een kleedje op het seinpaalduin naar de zonsondergang kijken. Gepaard met goed gezelschap is dit altijd een genietmomentje. Je ziet hier de zon langzaam in zee zakken, met een prachtig uitzicht over het groene strand.

Tessa de Kuijer

Tessa de Kuijer

Waarom WadEvents:
WadEvents is een geweldig bedrijf met een top team. De sfeer die er hangt is altijd gezellig en dat merk ik ook terug in de mensen en groepen die er komen. Altijd weer een feestje om te mogen helpen!

Mijn mooiste eilandplekje:
Ik wandel het liefst om Oost achter de dijk, of ben graag te vinden in de cranberry velden.

Kirsten de Bruijn

Kirsten de Bruijn

Waarom WadEvents:
De diversiteit van verschillende programma's. Aangezien WadEvents de uitjes op maat organiseert is geen event hetzelfde. Deze dynamiek vind ik persoonlijk erg prettig. Daarnaast is het mooi om de klant kennis te laten maken met het prachtige eiland Terschelling en vooral het eilandgevoel te laten beleven!

Mijn mooiste eilandplekje:
Paal 3. Een prachtige wandeling door de duinen met uiteindelijk een fenomenaal uitzicht over het Noordzeestrand.

Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u om uw event plaats te laten vinden op Terschelling dan staan wij u graag vrijblijvend te woord. Wij denken graag met u mee om het verblijf op het eiland onvergetelijk te maken.

Direct contact opnemen Bel 0562-850180

Wij bellen u terug

Niet gevonden waar u naar op zoek bent of heeft u nog vragen?
Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.