Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 200+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 300+ personen
Home » Personeelsuitje Terschelling

Personeelsuitje op Terschelling organiseren?

Wij organiseren personeelsuitjes van 10 tot ruim 1000 personen

Personeelsuitje Terschelling

Wij organiseren personeelsuitjes van 10 tot ruim 1000 personen


Blokarten tijdens personeelsuitje Terschelling

Personeelsuitje Terschelling

Wij zien het als een uitdaging om de wensen van uw bedrijf om te zetten in een passend arrangement of perfect op maat gemaakt programma voor uw personeelsuitje op Terschelling. Wij faciliteren zowel eenvoudige als high-end en spraakmakende personeelsuitjes op Terschelling van 10 tot wel 500 personen.

Waarom kiezen voor WadEvents Terschelling?

  • Personeelsuitje Terschelling? Geheel vrijblijvend maken wij voor u een offerte op maat.
  • Wij hanteren een transparante werkmethode voor uw personeelsuitje.
  • U vindt bij ons alles onder 1 dak; accommodatie, activiteiten, eten & drinken en inhoud.
  • WadEvents staat bekend om haar tot in de puntjes verzorgde programma’s op maat.

Niks gaat ons te ver om uw bedrijfsuitje tot een waar succes te leiden.

Vrijblijvend contact opnemen

Golven trotseren met raften Terschelling

Waarom Terschelling voor uw personeelsuitje?

Terschelling, als een van de meest veelzijdige Waddeneilanden, is de ultieme locatie voor een onvergetelijk personeelsuitje. Zelfs als uw medewerkers al bekend zijn met het eiland, zullen ze hier nieuwe ervaringen opdoen en unieke plekken ontdekken. Met zijn diversiteit aan duinen, stranden, bossen, weilanden en sfeervolle dorpjes biedt Terschelling voor ieder wat wils. Of u nu op zoek bent naar avontuurlijke activiteiten, ontspanning in de natuur of culturele ontdekkingen, Terschelling heeft het allemaal te bieden.

15 jaar ervaring op Terschelling

Wilt u een personeelsuitje dat nog lang wordt herinnerd, waarbij niemand zich verveelt, en waar u zelf volop kunt genieten zonder stress? Dan is een personeelsuitje via WadEvents precies wat u zoekt. Met meer dan 15 jaar ervaring op Terschelling kunnen wij een full-service evenement bieden waarbij u zelf ook kunt genieten. Laat ons uw wensen en doelen kennen, en wij zorgen ervoor dat uw personeelsuitje op Terschelling een onvergetelijke ervaring wordt.

Tevreden klanten

Zij hebben al een gaaf personeelsuitje beleefd


Het Noorden
Alles was uitstekend geregeld!
"Wij hebben een super leuk persoonsuitje gehad. Ik vond het super fijn dat de begeleider van WadEvents de hele dag bij de groep bleven. Niet nadrukkelijk aanwezig, maar wel zó dat alles in goede banen werd geleid."

‐ Het Noorden

Sonneveld Group B.V.
Geweldig jubileumweekend op Terschelling
""Wij hebben een goede ervaring opgedaan met Wadevents. Alles was mogelijk, inzet was groot en we kunnen terugkijken op een geweldig jubileumweekend op Terschelling, dankzij het team van WadEvents.""

‐ Sonneveld Group B.V.

Bedrijfsfestival op Terschelling

Personeelsuitje Terschelling:
Beleef het ongekende eilandgevoel

Gaat u een gaaf personeelsuitje organiseren? Wij helpen u hier graag mee verder! Bij ons vindt u personeelsuitjes in verschillende soorten en maten. Wij verzorgen uitstapjes met daarin onvergetelijke lokale aspecten om het eiland te ontdekken. We luisteren naar uw input en houden rekening met de samenstelling van de groep. U geeft zelf de kaders aan. Een personeelsuitje kan bijvoorbeeld sportief/ actief, culinair, creatief of zeer exclusief zijn. Wat uw wensen ook zijn, WadEvents regelt het graag voor u.

Stel samen met ons uw personeelsfeestje op Terschelling samen

Rust, ruimte, het gevoel ver van huis te zijn en afstand te nemen van het dagelijkse leven… Wij verzorgen graag uw personeelsuitje op dit prachtige eiland Terschelling. Dit alles doen wij uitsluitend op maat en altijd in overleg.

Meer weten over personeelsuitje Terschelling?

Wilt u een onvergetelijk personeelsuitje op het Waddeneiland Terschelling organiseren? Wij maken graag kennis met u! Bel ons of laat uw gegevens achter in het contactformulier en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Zij gingen u voor

Personeelsuitje naar Terschelling is geschikt voor kleine en grote organisaties


De Friesland Zorgverzekeraar
Jumbo
NOM
Politie
GoFlex
Douwe Egeberts
Brugman Keukens
Google
Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u om uw event plaats te laten vinden op Terschelling dan staan wij u graag vrijblijvend te woord. Wij denken graag met u mee om het verblijf op het eiland onvergetelijk te maken.

Direct contact opnemen Bel 0562-850180

Veelgestelde vragen


Wij hebben grote verschillen in leeftijd in onze groep. Is het mogelijk om een personeelsuitje op Terschelling te organiseren wat geschikt is voor iedereen?

Absoluut, dit kunt u aangeven wanneer u een offerte bij ons aanvraagt. Op Terschelling is er een zeer gevarieerd aanbod aan activiteiten en workshops beschikbaar, wat ons in staat stelt om altijd een passende invulling te vinden voor uw personeelsuitje.

Hoe zorgt WadEvents Terschelling voor duurzame personeelsuitjes?

WadEvents Terschelling hecht veel waarde aan duurzaamheid. Als erkend partner van MVO Nederland, integreren we milieubewuste keuzes in onze personeelsuitjes, met oog voor het behoud van het UNESCO-erkende waddengebied. We streven ernaar de ecologische voetafdruk van elk evenement te minimaliseren.

Is er een beperking op het aantal deelnemers voor een personeelsuitje op Terschelling?

Bij WadEvents Terschelling is er geen strikte beperking op het aantal deelnemers. We organiseren personeelsuitjes voor groepen van 20 tot wel 500 personen, altijd op maat gemaakt naar de behoeften van uw team.

Hoe kan ik het beste contact met jullie opnemen over een personeelsuitje op Terschelling?

Voor een personeelsuitje op Terschelling kunt u ons eenvoudig contacteren via e-mail of telefoon om een offerte aan te vragen. Ons team reageert snel en zal binnen 24 uur met u in verbinding staan om uw specifieke wensen voor het personeelsuitje door te nemen en een op maat gemaakt voorstel te doen.

Wij bellen u terug

Niet gevonden waar u naar op zoek bent of heeft u nog vragen?
Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.