Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 200+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 300+ personen
Home » Teambuilding op Terschelling

Teambuilding op Terschelling

Een unieke manier om elkaar goed te leren kennen in de natuur van Terschelling.

Teambuilding activiteit op Terschelling

Teambuilding om de kwaliteiten uit de groep te filteren: activiteiten gericht op perfectionisme, stress, concentratie, samenwerking, kracht, tactiek en veel plezier. Waar liggen de kwaliteiten en wie beheerst ze het beste. Een unieke manier om elkaar goed te leren kennen in de natuur van Terschelling.

Teambuilding op unieke locaties op Terschelling

Deze teambuildingsactiviteiten worden op de step, de fiets of lopend vervuld. Dit doen wij altijd op unieke locaties op Terschelling, waarbij we de opdrachten vooraf met u communiceren en aanpassen aan de doelgroep.

Kies zelf of je gebruik wilt maken van een interne- of externe trainer. WadEvents sluit haar programma’s volledig aan op de doelstelling van het teambuilding event.

  • Wij staan bekend om onze compleet verzorgde programma’s op maat.
  • Door de inhoud van het programma is uw event voor een groot gedeelte aftrekbaar
  • Geheel vrijblijvend maken wij voor u een offerte op maat.
  • Wij hanteren een transparante werkmethode.

Vrijblijvend contact opnemen

Teamwork tijdens Searaften Terschelling

Terschelling: uitstekend voor teambuilding

Terschelling, het eiland dat ver weg ligt van de hectiek van het dagelijks leven, is de ideale plek voor teambuilding. Hier kunt u en uw team volledig gefocust werken aan het versterken van de teamgeest. Of het nu gaat om een sportieve, unieke, spannende, actieve, exclusieve, of creatieve ervaring, wij bieden de perfecte omgeving voor uw teambuilding op Terschelling.

Flexibele organisatie van uw teambuilding event op Terschelling

Met meer dan 15 jaar ervaring staat WadEvents bekend om zijn flexibele en persoonlijke aanpak bij het organiseren van boeiende teambuildingactiviteiten op Terschelling. Ons team staat altijd klaar om een op maat gemaakt programma te creëren voor de ultieme teambuildingervaring. Ongeacht uw wensen of doelen, wij kunnen een persoonlijk teambuildingsevenement ontwerpen dat volledig aan uw verwachtingen voldoet.

Fiscale voordelen van uw teambuilding op Terschelling

Wij begrijpen dat budget een belangrijke overweging is bij het plannen van uw teambuildingevenement. Daarom staan wij bij WadEvents graag voor u klaar om u te helpen bij het benutten van fiscale voordelen voor uw teambuilding op Terschelling, zoals de Werkkostenregeling. Dit betekent dat u kunt genieten van de voordelen van teambuilding zonder dat dit ten koste gaat van uw werkkostenregeling. Hierdoor wordt uw teambuilding op Terschelling financieel aantrekkelijker. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over de beschikbare mogelijkheden!

Tevreden klanten

Zij hebben al een succesvol teambuilding programma op Terschelling beleefd


Arco Hakkert
Fantastisch actief weekend gehad
"Afgelopen weekend een fantastisch actief weekend gehad met een groep van 100 collega's geheel verzorgd door Evenementenbureau Terschelling! Leuke activiteiten, goede begeleiding, echt een aanrader!"

‐ Arco Hakkert

Sidney van Riesen
Onderlinge banden versterkt op Terschelling
"Fijn dat WadEvents een programma voor ons heeft geschreven en ons team heeft begeleidt tijdens ons teambuilding event op Terschelling. We zijn als team dichter bij elkaar gekomen."

‐ Sidney van Riesen

Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u om uw event plaats te laten vinden op Terschelling dan staan wij u graag vrijblijvend te woord. Wij denken graag met u mee om het verblijf op het eiland onvergetelijk te maken.

Direct contact opnemen Bel 0562-850180

Veelgestelde vragen


Wat is de werkkostenregeling?

De werkkostenregeling (WKR) is een fiscale regeling in Nederland die werkgevers de mogelijkheid biedt om onbelaste vergoedingen aan hun werknemers te verstrekken. Hieronder valt ook het organiseren van bijvoorbeeld teambuildingsactiviteiten op Terschelling. Binnen de werkkostenregeling kunnen werkgevers tot een bepaald percentage van de totale loonsom aan ‘vrije vergoedingen en verstrekkingen’ geven, zoals teambuildingevenementen. Neem contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen regelen.

Welke teambuilding activiteiten zijn er beschikbaar op Terschelling?

Terschelling biedt een verscheidenheid aan activiteiten, zoals strandzeilen, wadlopen, fietstochten, brandingraften, Robison, GPS-speurtochten en nog veel meer.  Neem vooral contact met ons op over de mogelijkheden.

Hoe zit het met accommodatie en catering tijdens de teambuilding op Terschelling?

Als full-service evenementenbureau nemen wij alle elementen van de teambuilding op ons. Of het nou gaat om vervoer naar de haven van Harlingen, accommodatie op Terschelling of juist het vervoer van de haven van Harlingen naar Terschelling zelf. Wij verzorgen alles.

 

Is het mogelijk om de teambuilding op Terschelling te combineren met vergaderingen of workshops?

Jazeker, we kunnen een combinatie van professionele workshops, vergaderingen en teambuildingactiviteiten op Terschelling organiseren. Geef vooral uw wensen aan ons door zodat we gelijk vanaf het begin een passende combinatie voor u kunnen samenstellen.

Wij bellen u terug

Niet gevonden waar u naar op zoek bent of heeft u nog vragen?
Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.