Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 200+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 300+ personen
Home » Waarom kiezen voor WadEvents

Waarom kiezen voor Wadevents Terschelling

Dé eilandexpert voor jouw event op Terschelling!

Van 10 tot 500+ personen

WadEvents kan iedere groepsgrootte aan. Of het nu gaat om een meerdaagse managementmeeting van 10 personen of een ééndaags relatie-event waarvoor u 500 relaties uitnodigt. Door onze ruime ervaring, ons perfect ingewerkte netwerk en onze creativiteit bieden we voor iedere groepsgrootte een aantrekkelijk programma aan.

500+ opdrachtgevers

In de loop van de jaren heeft WadEvents Terschelling vele honderden opdrachtgevers op de Terschelling en de andere Waddeneilanden mogen begroeten. Van knusse familiebedrijven tot grote multinationals. Voor bedrijfsuitjes, trainingen, congressen , seminars, trainingen, managementmeetings, teambuilding, incentives en andere events.

Programma op maat

WadEvents weet uit ervaring dat iedere klant andere wensen heeft. Omdat geen bedrijf, geen organisatie hetzelfde is. En omdat wij rekening houden met uw doel, groepssamenstelling, wensen, ervaringen uit het verleden en budget. Op basis van al deze gegevens en uw input stellen altijd een passend programma op maat samen.

Zeer groot aanbod

WadEvents Terschelling kent het eiland als geen ander. Wij bieden daarom een groot aanbod op alle onderdelen van uw teambuilding evenement. Het begint bij de bootreis: kiest u voor de reguliere veerboot of voor een eigen schip? Het geldt ook voor het vervoer op Terschelling: bus, fiets, huifkar? Geen probleem. In de catering hebben we legio mogelijkheden: binnen, buiten, strand, bos, duin. En tot slot bieden we vele soorten activiteiten aan.

Het echte eilandgevoel

De schrijver John Jansen van Galen schreef over eilandgevoel: “Iets halverwege de benauwing dat je er niet af kunt en de vertrouwdheid van een overzichtelijke samenleving.” Maar eilandgevoel is meer: de associatie met vrijheid, buiten, de elementen. Wadevents Terschelling realiseert zich dat eilandgevoel datgene is wat Terschelling van de rest van de wereld onderscheidt. U ervaart het daarom in onze programma’s en tijdens uw personeelsuitje.

Onderdeel van Wadevents

WadEvents is hét eventbureau van de Waddeneilanden. Wij zijn actief op Terschelling, Texel, Vlieland, Ameland. en Schiermonnikoog. Met plezier, vakmanschap en passie voor het vak. De totaalorganisatie van uw bedrijfsuitjes, trainingen, congressen, seminars, trainingen, managementmeetings, teambuilding, incentives en andere events is bij ons in goede handen.

Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u om uw event plaats te laten vinden op Terschelling dan staan wij u graag vrijblijvend te woord. Wij denken graag met u mee om het verblijf op het eiland onvergetelijk te maken.

Direct contact opnemen Bel 0562-850180

Wij bellen u terug

Niet gevonden waar u naar op zoek bent of heeft u nog vragen?
Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.