Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 200+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 300+ personen
Home » Wij organiseren » Bedrijfsuitje Terschelling

Bedrijfsfeest Terschelling

WadEvents staat voor u klaar!

Vier feest op Terschelling

De ultieme getaway


Tiada en Roelof foto op het strand

Iets anders dan een bedrijfsfeest op eigen locatie? WadEvents staat voor u klaar! Organiseer nu uw bedrijfsfeest op Terschelling en creëer een uniek WIJ-gevoel zodra u op de boot stapt. Het organiseren van een bedrijfsfeest kan veel tijd in beslag nemen, daarom staan wij voor u klaar om u de organisatie uit handen te nemen. Zo kunt u zich focussen op uw specifieke wensen voor het feest, zonder zorgen over vervoer en catering.

Een bedrijfsfeest organiseren op Terschelling, hoe gaat dit in zijn werk?

Het is belangrijk dat u contact met ons opneemt met een datum en het aantal deelnemers in gedachten. Zo hebben wij een richtlijn waarmee we beter de mogelijkheden kunnen beoordelen. Het contact met ons opnemen mag via ons online contactformulier, e-mail of telefoon. Na ontvangst van uw informatie, reageren wij binnen 24 uur voor eventuele aanvullende vragen. Dit zijn vragen zoals: Hoeveel sterren moet uw accommodatie op Terschelling minimaal hebben? En, wilt u gebruik maken van lokale catering partijen tijdens uw bedrijfsfeest op Terschelling?

Nadat deze vragen en meer door u zijn beantwoord gaan we voor u aan de slag. We vragen offertes uit en kijken naar de beschikbaarheid. Wanneer we antwoord terug hebben van onze leveranciers en een voorlopig programma hebben kunnen samenstellen, nemen we weer contact op. Zelfs op dit moment is de informatie die wij met u delen geheel vrijblijvend, u zit nog nergens aan vast. Aan de hand van deze informatie kunnen er zeker nog wijzigingen worden doorgegeven of juist aanvullingen.

DJ tijdens bedrijfsfeest

Een uniek bedrijfsfeest op Terschelling

Een bedrijfsfeest organiseert u niet elke maand, en misschien zelfs niet jaarlijks. Het moet bijzonder zijn en daarmee loopt u net tegen een probleem aan. Hoe zorgt u ervoor dat uw werknemers snappen hoe bijzonder dit bedrijfsfeest is? Een feest op eigen terrein kan te laagdrempelig voelen, waarom zouden zich moeten verkleden, het is immers gewoon op eigen kantoor? Dit soort zorgen neemt u weg door het organiseren van een bedrijfsfeest op Terschelling. Dit eiland heeft namelijk niet alleen een prachtig breed aanbod aan activiteiten en evenementenlocaties maar bied ook dat extra element waardoor mensen graag bij het bedrijfsfeest willen zijn. Wenst u een uniek bedrijfsfeest? Dan is Terschelling uw locatie!

Een bedrijfsfeest op Terschelling met resultaat!

Een knalfeest met geweldige entertainmentopties, fantastische sfeer en heerlijk lokaal eten. Het resultaat? Medewerkers die zich verbonden voelen met elkaar, productiviteit die omhooggaat en iedereen is gemotiveerd voor het nieuwe jaar. Door het verbinden van verschillende wauw elementen maken je werknemers geweldige herinneringen met elkaar. Wat kunt u verwachten? Heerlijke lokale catering met delicatessen zoals zeekraal en oesters. Te gekke muziek en een DJ die gegarandeerd alle voetjes van de vloer krijgt. Verfrissende drankjes en lokale biertjes die de bierliefhebber helemaal gek zullen maken. De leukste activiteiten op de mooiste plekken van het eiland! Kortom, een groot succes.

WadEvents in beeld

Gaat jullie volgende bedrijfsfeest ook naar Terschelling?


Zij hebben al een succesvol bedrijfsfeest beleefd


Sonneveld Group B.V.
Geweldig feestweekend op Terschelling
"Wij hebben een goede ervaring opgedaan met Wadevents. Alles was mogelijk, inzet was groot en we kunnen terugkijken op een geweldig feestweekend op Terschelling, dankzij het team van WadEvents."

‐ Sonneveld Group B.V.

De Vries en Verburg Bouw
Alle zorg uit handen
"WadEvents neemt alle zorg uit handen, overal wordt aan gedacht en alles is bespreekbaar bij Roelof en Tiada. Om in bouwtermen te blijven: een organisatie waar je op kunt bouwen."

‐ De Vries en Verburg Bouw

Zij gingen u voor

Een bedrijfsfeest op Terschelling is geschikt voor kleine en grote organisaties


Sonneveld
Unilever
McCOY
NOM
De Vesting
KPMG
Bacardi
Deloitte

Veelgestelde vragen


Regelen jullie ook de DJ voor tijdens het bedrijfsfeest op Terschelling?

We hebben een breed netwerk van verschillende ondernemers die we regelmatig inzetten voor de leukste bedrijfsfeesten op Terschelling, waaronder getalenteerde DJ’s en producers. Laat ons vooral weten welke sfeer u wilt creëren, en wij vinden altijd een geschikte DJ voor u.

Welke locaties hebben jullie beschikbaar voor een bedrijfsfeest op Terschelling?

Neem gerust contact met ons op om te bespreken welke locaties het beste bij uw bedrijf passen. We beschikken over een breed scala aan locaties die perfect geschikt zijn voor bedrijfsfeesten. Echter, voordat we uitspraken kunnen doen, is het belangrijk voor ons om te weten welke sfeer en grootte u zoekt. We moeten natuurlijk ook de beschikbaarheid controleren.

Hoe kan ik beste contact opnemen met jullie?

Onze voorkeur gaat ernaar uit dat u telefonisch contact met ons opneemt, zodat we alle beschikbare informatie met u kunnen bespreken en direct advies kunnen geven. Mocht bellen niet uitkomen, dan kunt u ons eenvoudig bereiken via het contactformulier of per e-mail.

Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u om uw event plaats te laten vinden op Terschelling dan staan wij u graag vrijblijvend te woord. Wij denken graag met u mee om het verblijf op het eiland onvergetelijk te maken.

Direct contact opnemen Bel 0562-850180

Wij bellen u terug

Niet gevonden waar u naar op zoek bent of heeft u nog vragen?
Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.