Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 200+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 300+ personen
Home » Wij organiseren » Bedrijfsuitje Terschelling

Een jubileumuitje op Terschelling organiseren?

Geniet van het prachtige Terschelling tijdens uw jubileumuitje!

Jubileumuitje Terschelling

De ultieme getaway


Haven van West-Terschelling

Na jaren hard werken heeft uw bedrijf de tand des tijds doorstaan, tegenslagen overwonnen en bent u uitdagingen aangegaan waarvan u van tevoren niet kon overzien hoe dit precies zou lopen. Toch staat uw bedrijf en nog. Zeker een reden om te vieren, nietwaar? Dit is exact waar het vieren van een jubileum om draait: het terugkijken op de afgelopen jaren, het trots zijn op de overwonnen tegenslagen en het motiveren van werknemers voor de komende uitdagingen.

Jubileumuitje op Terschelling, de ultieme getaway

Het vieren van een jubileum is een speciaal moment en bij zo’n moment hoort een bijzondere plek. Zo’n bijzondere plek als Terschelling bijvoorbeeld. Nu zijn we over Terschelling iets bevooroordeeld, het is immers ons thuis en de plek waar we al tientallen jaren met liefde wonen. Toch kunnen we zonder schaamte Terschelling van harte aanraden als de ultieme getaway ervaring voor een jubileumuitje. Terschelling is namelijk een van de meest veelzijdigste Waddeneilanden. Waar de andere eilanden overdadig zijn in natuur en rust, heeft Terschelling rust, natuur én gezellige dorpen met bijhorende restaurants en winkels. Elementen die tijdens de vrije uurtjes op eiland zeer gewaardeerd worden door onze deelnemers.

Vrijblijvend contact opnemen

Groepsfoto Surfen

Welke activiteiten horen bij een jubileumuitje op Terschelling?

De veelzijdigheid van Terschelling vertaalt zich ook naar de mogelijke activiteiten bij een jubileumuitje. Het eiland heeft namelijk ontzettend veel mogelijkheden waaronder een klimbos, escaperoom en een schermerwandeling met een eilander verhalenverteller. Allemaal activiteiten die uniek zijn voor het eiland en naast het strandzeilen, vliegeren, ribvaren, paardrijden en veel meer andere activiteiten te doen en te ervaren zijn op Terschelling.

Waarom WadEvents voor uw jubileumuitje op Terschelling?

Doordat we Terschelling natuurlijk als geen ander kennen hebben we ook al jaren ervaring in het organiseren van jubileumuitjes, al meer dan 15 jaar om precies te zijn. Verder hebben we met groepen gewerkt van meer dan 500 personen en kennen we de bijhorende uitdagingen goed. Juist deze ervaring zorgt dat wij een programma op maat kunnen samenstellen die helemaal bij u en uw bedrijf past. Maar vergist u niet, dat wij van passend advies kunnen voorzien betekent niet dat u geen inspraak meer heeft; juist door onze ervaring weten we waar we flexibel kunnen zijn en kunnen we het programma geheel naar uw wens samenstellen.

Neem contact met ons op om een vrijblijvende offerte aan te vragen!

WadEvents in beeld

Gaat jullie volgende jubileumuitje ook naar Terschelling?


Zij hebben al een succesvol jubileumuitje beleefd


Sonneveld Group B.V.
Geweldig jubileumweekend op Terschelling
"Wij hebben een goede ervaring opgedaan met Wadevents. Alles was mogelijk, inzet was groot en we kunnen terugkijken op een geweldig jubileumweekend op Terschelling, dankzij het team van WadEvents."

‐ Sonneveld Group B.V.

De Vries en Verburg Bouw
Alle zorg uit handen
"WadEvents neemt alle zorg uit handen, overal wordt aan gedacht en alles is bespreekbaar bij Roelof en Tiada. Om in bouwtermen te blijven: een organisatie waar je op kunt bouwen."

‐ De Vries en Verburg Bouw

Zij gingen u voor

Jubileumuitje naar Terschelling is geschikt voor kleine en grote organisaties


Sonneveld
Unilever
McCOY
NOM
De Vesting
KPMG
Bacardi
Deloitte
Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u om uw event plaats te laten vinden op Terschelling dan staan wij u graag vrijblijvend te woord. Wij denken graag met u mee om het verblijf op het eiland onvergetelijk te maken.

Direct contact opnemen Bel 0562-850180

Veelgestelde vragen


Zit er een minimum aantal deelnemers aan het organiseren van een jubileumuitje op Terschelling?

Voor groepen van 10 tot 500 personen kunnen wij jubileumuitjes organiseren, dus we zijn hierin zeer flexibel. Houd er echter rekening mee dat voor kleinere groepen de prijs per persoon iets hoger kan uitvallen dan voor grotere groepen.

Kan een jubileumuitje op Terschelling worden gecombineerd met een activiteit?

Juist bij een jubileumuitje op Terschelling is de combinatie met een activiteit heel makkelijk. Het eiland heeft namelijk ontzettend veel mogelijkheden in activiteiten. Of u uw jubileumuitje nou wil combineren met RIBvaren, paardrijden of juist strandzeilen, niets is te gek.

Wat zijn de elementen die ik zelf moet regelen bij een jubileumuitje op Terschelling

Gelukkig hoeft u maar een paar dingen te regelen voor uw jubileumuitje op Terschelling, wij nemen namelijk verder de hele organisatie voor u uit handen. Wij willen graag weten hoeveel deelnemers, wanneer, uw budget, en welke doelstellingen u heeft. Verder kun u ons van zoveel mogelijk input voorzien betreffende de invulling. Als full-service evenementenbureau nemen wij de organisatorische taken volledig op ons.

Wij bellen u terug

Niet gevonden waar u naar op zoek bent of heeft u nog vragen?
Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.